Despre Gala Ofemeie.com știe tot Parisul, plus încă vreo 10 orășele din Franța, întreaga Moldovă și multe, multe alte țări. Nu o spune noi, ne-o spun cei care sunt zilnic cu ochii noi și, mai ales, cei care vor fi prezenți la eveniment. Însă, puțini dintre voi știu cu ce bucate alese se vor delecta oaspeții noștri și cine le va pregăti. Detaliile sunt mai mult decât importante pentru noi, iar atunci când e vorba de calitate și gust de senzație, cititorii noștri din Franța, cu siguranță, și-au dat seama despre cine sau ce merge vorba. Da, ați ghicit, Bakery Café, este una dintre patiseriile, caae va avea grijă de masa noastră de sărbătoare. 



Majoritatea patiserilor din Franța ar face o treabă excelentă la capitolul deserturi și mâncare gustoasă, dar realizarea unor capodopere reale și gustoase nu este un proces simplu și nici pentru oricine. Prin urmare, este mai oportun să apelăm la specialiști care au propria producție, ingredientele necesare și abilitățile profesionale pentru a crea aceste lucrări de artă dulci. Pe Elena Calugareanu o cunoaște multă lume, mai ales moldovenii din diaporă. Ea este stabilită la Paris împreună cu soțul ei de mulți ani și nu ezită să stropească cu picături de iubire fiecare prăjitură sau baghetă tradițională franceză. Desigur, în spatele acestei femei dedicate și puterice stă un bărbat și mai puternic, care o susține necondiționat și o ajută în tot ceea ce face. Iar când ai sprijin și motivație din partea celor dragi, viața poate fi dulce ca un ecler cu cicolată.

 

În general, Bakery Café este locul unde se întâlește bucătăria Franceză cu cea Moldovenească. Așa va fi și la Gala noastră, iar asta pentru că Elena și echipa ei vor pregăti o parte bună din meniul nostru pentru data de 11 noiembrie. 

 

Această patiserie a ajuns la succes nu numai datorită produselor delicioase, dar și datorită solidarității, trebuie menționat că, în această perioadă critică pentru întreaga lume, echipa de la Bakery Café a dat dovadă de spirit civic. Astfel, anul trecut, în plină pandemie, patiseria și-a deschis ușile pentru prepararea bucatelor în cadrul „TÎRGULUI CARITĂȚII DE PAȘTI 2021 „, un eveniment caritabil, care a adunat peste 4500 de euro.

Sper că v-am făcut curioșim dragi oaspeți și dragă diasporă. Vă așteptăm cu drag la Gala Ofemeie, pentru a savura cele mai delicioase bucate, marca „Bakery Café”.  Vezi detalii https://www.facebook.com/bakerycafe.boulangerie

Reamintim
Platforma Ofemeie.com s-a transformat în cel mai mare suport pentru Diasporă. Și totul datorită vouă, dragi femei, care m-ați educat în fiecare zi, investind, timp, dragoste și pasiune. Dacă doriți să descoperiți cu adevărat ce prezintă această platformă ?
Vă invităm cu drag, să sărbătorim împreună un an de activitate pe 11 noiembrie 2021, în cadrul castelului de Santeny. O ambianță de basm, ne va găzdui memoriile întregului an, vom trece în revistă performanțele din prezent și posibilitățile din viitor.
Vom prezenta echipa și ai noștri parteneri. Iar enigma serii o vor descoperi, doar unii, dar cu siguranță, o va cunoaște și fiecare în parte…
Fiți cu ochii pe noi până pe 11 noiembrie!!!
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, în aer liber şi text