După zeci de istorii apărute pe această pagină ne convingem a câta oară că unul din cele mai importante lucruri din viața noastră este să ne găsim locul sub soare, indiferent că acest soare ne găsește într-un sătuc sau într-un megapolis… Protagonista de azi și-a găsit locul. S-a statornicit și chiar și-a înființat o afacere. Una care are mereu ușile deschise pentru a angaja conaționali de-ai noștri. Ea ne oferă mai multe detalii:

„Mă numesc Aurica Bandalac și sunt originară din Limbenii Vechi, Glodeni. M-am stabilit în Franța în 2013, dar prima dată am venit aici cu un an înainte, în urma unui schimb de experiență, în calitate de studentă.
Privind în urmă, am impresia că am fost născută ca să locuiesc în Franța, or, de mic copil pronunțam litera “r” à la française și toți îmi spuneau că îmi va fi foarte ușor să însușesc și limba( bine, asta a fost doar în imaginația altora.
Acest fapt m-a determinat să-mi aleg și studiile. Am absolvit Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, Facultatea de Limbi Străine (franceză și engleză).

Născută într-o familie modestă, nu am avut posibilitatea să călătoresc, respectiv Franța a fost prima țară pentru care am trecut hotarul Moldovei. Am fost absolut singură într-o țară străină, de aceea, parcursul meu profesional a fost destul de complicat. Dar, fiecare decizie luată sau acțiune întreprinsă au avut o finalitate. Astăzi sunt proprietara unui salon de frumusețe din Paris „EOS Beauty Center Paris”.

Acest proiect al meu a venit o dată cu un altul și mai grandios…

În 2019 am devenit mămica unei minunate fetițe… Respectiv eram în concediu de maternitate când ideea de a mă lansa ca și business woman fără a cântări prea mult între pro și contra, m-a făcut să fac acest pas.
Prevăzută pentru începutul lunii martie, lansarea s-a produs două luni mai târziu. Situația sanitară nu ne-a permis, respectiv 12 mai 2020 am declarat ca și oficială data nașterii „EOS Beauty Center Paris”. Salonul se află în arondismentul 9 al Parisului și propune o gama largă de servicii în domeniul frumuseții.

Începutul a fost foarte greu.

Ca, aproape orice început. Dar mă bucur că nu m-am oprit la jumătate de drum. Astăzi sunt fericită nu doar de succesul meu, ci și de faptul că pot oferi posturi de muncă mai multor conaționali de-ai noștri. Efortul nostru comun dă roade. Și asta bucură. Majoritatea clienților sunt francezi, dar îmi saltă inima de bicurie când ai noștri vin să ne vadă și să ne susțină. Pentru că merităm. Pentru că punem accentul pe calitate și doar pe calitate. Lucrăm numai cu produse profesionale ca KEUNE, WELLA, OPI și suntem mereu la curent cu cele mai noi tendințe în domeniu.”
Surpriza acestei zile vine tot din partea Auricăi care oferă 15 la sută reducere la toate serviciile salonului, cu o singură condiție. Folosind codul promoțional #ofemeiedinParis.
P.S. Azi la Paris e soare. Un soare frumos și rumen ca o pâine caldă. Dar pe voi cum va găsit primăvara, dragi femei din diasporă?

Cu drag echipa O FEMEIE DIN PARIS
Editor text: Daniela Borodachi