Cântă frumos, se prezintă bine, are curaj și acționează spontan atunci când oportunitatea și ideile bune îi trec prin cale. Este perfecționistă și îi place să facă lucrurile ori foarte bine, ori deloc. Iar în activitatea sa această calitate îi aduce doar beneficii. Cristina este femeia care duce în casele oamenilor surprize, cadouri și mesaje pline de dor. Provocări? – Da, ca și la toată lumea. Gânduri de emigrare? – Au apărut la un moment dat. Dar nu a cedat, a continuat să rămână acolo unde se simte fericită și împlinită. Așa o vedem noi pe protagonista interviului de astăzi, vezi și tu dacă e așa în rândurile de mai jos.

 

Cum a venit ideea acestei afaceri și cum a început?

Această mică afacere a început în anul 2020. Țin minte și acum data de 28 octombrie, am primit un apel telefonic de la o cunoscută care făcea torturi la comandă. Atunci, intenționat, ea mi-a spus că uite, a văzut pe cineva care face livrări la domiciliu, dar nu-i place deloc modul de prezentare însă, ca idee i-a plăcut mult. Eu anterior mai cântam și la petreceri. Astfel, ea cunoștea cum mă prezint și mi-a zis că a-și fi potrivită acestui format. Chiar în acel moment mi-am dat seama că este o idee bună și acum cât sunt entuziasmată și plină de curaj să acționez.

Îți mai amintești prima surpriză la domiciliu, cum a fost?

După cum ziceam mai sus, eram foarte încântată de idee și eram nerăbdătoare să încerc o astfel de experiență. Tot în acea zi de 28 octombrie a avut loc și prima surpriză la domiciliu, organizată de mine. Era ziua de naștere a unui unchi de al tatălui meu. Am alcătuit un mesaj de felicitare şi am pregătit patru piese muzicale. Aveam foarte mari emoţii ,nu ştiam cum va fi, dar ştiam că o să iasă ceva frumos. Am cumpărat un coș cu fructe omagiatului şi un coșuleț de flori soţiei lui. Sora mea a mers și a filmat tot, reacții și procesul în sine. Surpriza a ieșit mai bine decât mă așteptam, toți au rămas plăcut surprinși, cei dragi m-au încurajat, iar eu am rămas foarte mulţumită de prestația mea şi am zis: ,,asta este al meu și asta vreau să fac în continuare”

Pe lângă surprize mai ai și o altă activitate de bază?

La început combinam surprizele la domiciliu cu activitatea de bază care o aveam, profesoară de muzică la un liceu din orașul meu, Cahul. Cu timpul aveam din ce în ce mai multe solicitări. Din lipsă de timp am renunțat la pedagogie și am ales să mă concentrez mai mult pe această latură. Nu-mi pare rău de alegerea făcută, sunt acolo unde mă simt eu bine, unde trăiesc emoții frumoase și de unde mă încarc cu energie.

Cum reacționează oamenii atunci când te văd și îți ascultă mesajul?

În acest un an și jumătate de când fac surprize am avut parte de reacții atât de diferite. Toți sunt emoționați, doar că fiecare își exprimă emoția în felul său. Unii râd, se bucură, alții plâng de fericire. La început când citeam mesajul de felicitare îmi venea să plâng împreună cu ei. Acum m-am obișnuit, încă mai am emoţii la fiecare surpriză, dar nu atât de mari. Niciodată nu știi la cine mergi și cum va reacționa sau dacă îi va plăcea.

Care a fost cea mai emoționantă surpriză pe care ai realizat-o? 

Majoritatea sunt emoționante, dar am două surprize intense de care îmi aduc aminte mereu. O fată care nu și-a văzut mama de câțiva ani, am îmbrăcat-o într-o inimă mare și am mers la ea acasă să-i felicităm mama. Acolo, eu am transmis mesajul de felicitare din partea fiicei de departe, iar la final aceasta a ieșit de sub inima mare. Mama acesteia când a văzut-o s-a îndepărtat, a fost șocată și a izbucnit în plâns ea și toți invitații de acolo. În general surprizele care vin din partea copiilor plecați peste hotare pentru părinți sau invers vin cu emoții la intensități mari. De la părinți pentru copil am avut de făcut o surpriză la o fetiţă de 9 ani din partea mamei care se afla la mii de kilometri. I-am dus multe cadouri, dar ea plângea foarte tare și mi-a zis că o vrea pe mama acasă. Atunci realizezi ce contează cu adevărat și că orice surpriză nu poate înlocui prezența fizică a celor dragi.

Cine sau ce stă în spatele unei femei de succes?

În spatele succesului meu din punct de vedere profesional stă curajul, îndrăzneala, spontaneitatea și dorința. Soțul meu care lucrează cot la cot cu mine și  fetițele mele, 2 gemene de 12 ani și cealaltă de 7 ani mă fac să mă simt de succes și în viața personală. Prin câte obstacole am trecut mi-am dat seama că sunt o femeie puternică, ambițioasă ,foarte severă cu mine însumi, responsabilă (ori fac foarte bine ceea ce fac ,ori nu fac deloc) dar și foarte sensibilă.

Care au fost cele mai mari provocări întâlnite în tot acest parcurs?

Nu există activitate fără provocări. În cazul meu acestea pot apărea de oriunde și oricând. Am avut un moment în care în drum spre realizarea surprizei s-a stricat și mașina și tortul. Cazuri când în ultimul moment aflam că surpriza vine din partea amantului sau amantei. Alt caz că trebuia să mergem să facem surprize la copii din partea părintelui care nu a participat deloc în educarea copilului și nu știam cum vor reacționa când voi spune din partea cui vine surpriza. Omagiați care nu-i găsim acasă. Mai este o provocare și atunci când tu ca mamă trebuie să-ți lași copiii bolnavi acasă și să mergi la muncă să zâmbești. Cazuri sunt o mie, depinde mult cum facem față acestor provocări și dacă acestea ne fac mai puternici sau ne doboară.

Cine cel mai des apelează la serviciile tale, diaspora sau cei de acasă?

Cel mai des cei din diasporă apelează la serviciile noastre. Atâta timp cât ei nu pot fi prezenți fizic la aceste evenimente, încearcă să compenseze cu o surpriză. Așa cred că se simt și ei mai împăcați sufletește și reușesc să aducă și pe chipul celor dragi o emoție frumoasă.

Te-ai gândit vreodată să emigrezi, să devii parte din diasporă?

Înainte să am această activitate, aveam în gând să plec și eu peste hotare. Dar de când fac aceste surprize am hotărât să rămân aici în țara mea, să fac lucruri frumoase şi să aduc un zâmbet pe buze, o lacrimă de fericire și o emoție pură celor dragi. Acum și aici mă simt utilă și sper că nu voi fi pusă în fața unei astfel de decizii prea curând.

Poate o surpriză ameliora dorul de cei dragi?

Vreau să cred că prin surprizele noastre reușim să ameliorăm dorul de cei dragi. Ne place când auzim că prin noi parcă îl simt pe cel drag mai aproape. Dar sunt cazuri când dorul vine mai tare când au parte de aceste surprize și lacrimile deja nu mai sunt de fericire. Dorul este un sentiment puternic care este greu de înlocuit sau amânat.

 

Ce te face împlinită și fericită ca femeie?

Mă face să mă simt o femeie împlinită și fericită faptul că fac ceea ce îmi place, că contribui în societate cu lucruri frumoase care aduc lumii un strop de bucurie. Sunt împlinită că sunt acasă alături de copiii și familia mea.

Îți mulțumim Cristina pentru acest interviu sincer și pentru curajul care îl transmiți comunității noastre. Sperăm ca povestea ta să inspire și alte femei. Îți dorim succes, creștere și putere să înfrunți noile provocări.

De Veronica Miron – editor text pentru OFemeie.com

Pe Cristina o gasesti aici  https://www.facebook.com/kristy.zagorodnii

⚜️Ne găsești pe Instagram https://instagram.com/o_femeie_com?utm_medium=copy_link

Facebook https://www.facebook.com/ofemeiedinparis

⚜️Pe site-ul : www.Ofemeie.com

⚜️Ne poți susține cu o donație aici : https://gofund.me/f1e20379

⚜️ Scrie-ne un mesaj sau înregistrează-te pe link-ul – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdeQ0xmQyeKo1FuAjkapwFUpbFkHuWKsUhPCeTkTLqiIi8Stg/viewform, iar comunitatea noastră va putea cunoaște și istoria Ta.