Este recunoscătoare statului englez pentru oportunitățile oferite persoanelor, ce au scopuri bine definite și reușesc să le atingă, chiar și prin mici sacrificii. Faceți cunoștință cu Margarita Belecciu, originară din satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă care, de aproximativ 4 ani face parte din comunitatea diasporei. 

Margarita este o persoană amițioasă și mereu în continuă dezvoltare. Un principiu fundamental pe care îl conștientizează este „nu poți oferi ceea ce nu ai sau ceea ce nu ești”. De aceea, Margarita își “hrănește” sufletul cu numeroase activități educative.

Anul 2020 a fost unul destul de productiv pentru Margarita, a studiat numeroase cursuri online (marketing, nutriție, coaching, business și administrare) „încât, sinceră să fiu nici nu am simțit în mod dramatic pandemia.” Unul dintre acestea este cursul de Hipnoză și Hipnoterapie Medicală din cadrul Asociației Americane și Europene. Acesta este un domeniu de suflet căruia dorește să îi ofere continuitate, prin aprofundare și practicarea hipnoterapiilor „în scopul de a trata oamenii ce își doresc să beneficieze de aceste ședințe.”

De asemenea, dorește să-și integreze toate cunoștințele într-un program, „un conținut prin prisma raționamentelor mele, pe care să îl transmit oamenilor și care să le fie util.”

,,Privind cariera mea, am convingerea că doar valorificându-mi potențialul voi fi întotdeauna independentă și fericită, împăcată cu mine însumi. Astfel, investesc timp și energie pentru a-mi atinge obiectivele și cu cât sunt mai orientată spre acestea cu atât îmi este mai ușor și pot fi utilă pentru alte persoane (familie, prieteni și persoane cu care lucrez).”

„Îmi place să citesc cărți, acestea îmi asigură o stare de echilibru, îmi stimulează mai mult încrederea și curajul de a înainta”. Ceea ce o motivează să treacă prin greutăți sunt dorințele, scopurile pe care le stabilește „știu că acestea sunt superioare unei greutăți de moment (care trece).”

Recent, a lansat propriul brand #Echilibrublog, prin intermediul căruia ne ajută să ne găsim și să ne păstrăm un echilibru în tot ceea ce facem, deoarece fericirea constă în echilibru și simplitate.

Pe site-ul www.echilibrushop.online poți găsi o gamă variată de tricouri cu imprimeuri deosebite, sticle, termosuri, inclusiv agende.

Toate aceste produse sunt personalizate și reflectă simbolistica creată de Margarita, cu puternice implicații spirituale, însă mesajele sunt în funcție de dorințele clientului.

Pentru mai multă informație, puteți vizita: https://www.facebook.com/Margarita.Belecciu1993

https://www.facebook.com/Hipnoterapiemedicala.MB.ONLINE

Răspunsul Margaritei la cele trei întrebări ale lui Marcel Proust:

– Ce îi vei spune lui Dumnezeu când îl vei vedea?

Sunt recunoscătoare pentru toate darurile pe care le-am primit pe gratis. Cel mai frumos dar este oportunitatea pe care o am în fiecare dimineață de a admira un răsărit nou, de a continua evoluția noastră și de a dărui celor din jur emoții, atitudine și dragoste necondiționată.

– Care este principalul tău defect?

Uneori cred prea mult în bunătatea oamenilor, care deseori poartă măști…

– Ce calități apreciați la prieteni?

Modestia, respectful, recunoștința, acceptarea opiniilor celorlalți, toleranța și comunicarea constructivă.

 

Cu drag: O FEMEIE DIN PARIS

Editor text: Ana Gîlca