Protagonista de astăzi a primit o mare provocare din partea vieții. La fiecare 3 minute, pe glob, o femeie va primi o astfel de provocare, despre ce fel de provocare este vorba, aflăm din istoria Silviei Morozovschii, o femeie puternică, care știe să răspundă la impulsurile conștiinței, care știe să-și promită, să lupte și să se depășească pe sine însuși.

Născută la Chișinău, acum 3 ani, a fost nevoită să părăsească RM, fiind diagnosticată cu cancer mamar, supusă de urgență unei operații în țară, primește drept sfat din partea medicilor să-și caute un tratament în străinătate. Prima țară de destinație a fost Italia, dar din cauza unei proceduri îndelungate, pentru aplicare renunță, aplicând în Anglia, având la dispoziție, doar două luni. La Londra soțul ei, fiind stabilit de ceva timp, reușește să deschidă prima poartă a speranței, astfel timp de două luni obține acces la tratament. Fiind un tratament de lungă durată, cu mai multe etape: primul an de chimioterapie cel mai dur, care i-a transmis Silviei cele mai puternice impulsuri interioare, sugerându-i, că trebuie să se stabilească la Londra împreună cu fiul și soțul ei, trebuie să se reinventeze ca persoană, ca femeie și să-și urmeze visul, fapt, care i-a dat puteri, să nu se abandoneze pe ea însăși.
La Londra activează în domeniul frumuseții, prestează servicii de manichiură, pedichiură cu gel, laminarea sprâncenelor, genelor, pigmentarea buzelor, sprâncenelor, sprâncene cu hena. Primul curs de instruire la urmat acum 7 ani, dar după jumătate de an de activitate a renunțat. Stilul de viață impus de tratament, ca să fie mereu disponibilă pentru diferite proceduri, a făcut-o să revină la această activitate, urmând un curs în RM la Veronica Iordan, căreia îi mulțumește pentru susținere în evoluția ei. În timp lucrurile au evoluat frumos, acumulând o vastă experiență și o rețea enormă de clienți, care au motivat-o și cu, care se mândrește.

După finalizarea acestui curs, urmează cursuri de perfecționare la Moscova, Italia, ulterior cursuri de pigmentare cu Olga Totoc, căreia la fel îi mulțumește astăzi. Despre cît timp personal are în fiecare zi, spune că foarte puțin, 10 minute dimineața și 1-2 ore seara, după ce toți adorm, reușește să se răsfețe cu o mască, să se relaxeze și să răspundă la mesajele clientelor sale, restul zilei este dedicat fiului ei de 4 ani și activității la salon. Visul cel Mare al Silviei, este să-și deschidă propriul salon, la moment, fiind în chirie, dorește să presteze o gamă largă de servicii. Privind în urmă parcursul său, Ea devine tot mai puternică, motivindu-se spre un viitor frumos și luminat, fiind recunoscătoare lui Dumnezeu, pentru faptul, că este sănătoasă și-și poate realiza visurile alături de cei dragi. La moment, tratamentul funcționează perfect ,dându-i speranțe, că în cel mult 3 ani, totul va fi un trecut.

La sigur, istoria Silviei, poate motiva alte femei, să nu cedeze în fața acestei lupte, sugerându-le să aibă multă răbdare, să investească în dezvoltarea personală, să se documenteze înainte de a lua decizii importante, să se implice cu multă seriozitate și atitudine în ceea ce fac, nimic nu vine pe gratis, doar munca cinstită îți poate aduce acele mari satisfacții. Să aibă încredere în propriile forțe și cel mai important să nu-și abandoneze VISUL. Astăzi în fața unui viitor promițător, EA recunoaște, că această Provocare i-a deschis o altă viziune asupra vieții, apreciind altfel multe lucruri.

Îi este recunoscătoare soțului ei, care-l consideră un Campion, fiindu-i alături din prima clipă și oferindu-i multe vacanțe în primul an de tratament, care a fost cel mai greu, atât ca tratament, cât și moral.
Probabil, acel sentiment de dragoste profundă față de Viață, i-a dat posibilitatea să devină tot ce n-a fost până acum …!!!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010066232995

Răspunsurile Silviei la întrebările lui Marcel Proust:
– Calitatea pe care o admiră la oameni:
Putere, Sinceritate, Binevoință.
– Care a fost cea mai mare pierdere sau nerealizare a ta ?
N-am finisat Cosmetologia.
– Culoarea și floarea preferată
Purple, Hortensia.

Dragă Silvia Morozovschii, îți dorim tot binele și frumosul din lume!

Femeia este TOTUL !!!

Femeia este UNIVERSUL!!!

FEMEIA ești TU!!!

Cu cele mai profunde gânduri: „O Femeie din Paris”

 

Editor text: Olimpia Cebotari

Media Social Manager: Ana Gîlca