Obsedată de frumos, nu întâmplător a ales să emigreze în Franța. Pentru ea, Franța este sinonimă cu eleganța, cu feminitatea, cu inspirația. Îi dăm dreptate. Pe noi ne-a cucerit cu creațiile ei, să vedem dacă și pe voi?!
„Mă numesc Ludmila și m-am născut în Republica Moldova. Am venit în Franța în 2013, înaripată de visul de a mă realiza aici. Azi la aproape opt ani distanță sunt de părere că mi-a reușit. Creez rochii de mireasă și rochii de seară, or, cum spun clientele mele – creez magie. 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100013558740498

 

Un alt hobby al meu este creația florilor din panglică de satin. 
Iar pe lângă inspirație, eleganță și feminitate, o altă cheie a succesului meu este buna organizare, astfel încât să am un echilibru pe toate planurile. Or, numai așa poți crește, știind că reușit să bifezi în agendă timp pentru tine, pentru familia ta și, desigur, pentru carieră. Și apropo, având acest echilibru în toate, până și dificultățile și provocările care, volens-nolens, apar, ți se par floare la ureche. Demonstrat de zeci de ori.
Acest vis mă urmărește încă din copilărie, tot de atunci trăiesc cu încrederea că fiecare femeie este frumoasă, inteligentă, puternică, iar acesta este punctul nostru forte, al femeilor. Să nu uităm, noi suntem începutul vieții.

Și să nu ne fie frică de căderi. Viața este frumoasă și plină de oportunități. Totul se află în mâinile noastre. Să ne iubim, să avem grijă de noi, să nu uităm să fim elegante.

Răspunsurile Liudmilei la cele 3 întrebări ale lui Marcel Proust.
– Ce îi vei spune lui Dumnezeu, dacă îl vei vedea într-o zi?
Că-i mulțumesc pentru sănătatea copiilor mei.
– Care este pasărea ta preferată?
Pasărea preferată este privighetoarea.
– Principalul tău defect?
Cred că cuvintele.

Dragă Liudmila Loznean, O FEMEIE DIN PARIS îți dorește succese în ceea ce faci și noi idei pentru creații excepționale, pentru ca în final să bucurii femeile noastre cu bijuteriile tale!
Editor text: Daniela Borodachi