A FI STILAT NU SE DEMODEAZĂ NICIODATĂ!

Trendurile vin și trec. E o competiție non-sens, goana de a fi mereu pe valul modei de sezon. Plus, nu neapărat că ceea ce azi stârnește “hype” ți se potrivește!

Ceea ce nu se demodează niciodată, cu siguranță este să-ți dezvolți viziunea despre propriul stil!

  • Cum ne conturăm propriul stil?
  • Cum ne servește moda pentru a ne completa stilul?

Iată căteva întrebări frecvente la care mi-am propus să răspund în ediția de azi!

Hainele pe care le purtăm este  mesajul non-verbal pe care vrem să-l transmitem lumii despre noi. Ce ar trebui să înțeleagă din prezența ta cei care te întâlnesc?     Răspunde-ți la această întrebare în prima linie, după care poți să te focusezi încrezut  pe trucuri, care accentuează atuurile și individualitatea ta!

Dacă știi cine ești ca persoană, fă următorul pas pentru a-ți etala personalitatea!

Așadar, dacă până aici totul e clar, iată câteva reguli care încurajează vizionarul din tine!

POTRIVIM VESTIMENTAȚIA DUPĂ OCHI, NU “DE OCHII LUMII”!

Culoarea ochilor tăi nu este de ignorat!

Aparent, o regulă veche dar totdeauna în vogă și care funcționează (te rog să mă crezi pe cuvânt!). Dacă mai și ești atent și la culoarea parului dar și nuanța, tonul tenului, cu siguranță greșești mult mai rar în alegeri!. Analizează la rece care din nuanțe, culori ale hainelor accentuează ochii tăi, le aduce strălucire? Imediat spulberi orice dilemă și realizezi că tenul tău capătă acea strălucire proaspătă și sănătoasă care te face un om atractiv pentru cei care te înconjoară!

 

 

NU FI LA MODĂ CA TOȚI. TU FII CA TINE!!!

Să fii în vogă este acceptabil, dar asta nu înseamnă să porți ceea ce poartă toți!

A aluneca în capcana majorității este foarte ușor dacă nu dai importanță detaliilor care te evidențiază ca și individualitate! Dacă pledezi ades pentru piese din consumul larg – adaugă acea notă de exclusivitate! Fie prin modul cum combini lucrurile, fie prin accesorii sau încălțăminte, sau piese exclusive pe care le ai în arsenalul tău.

Detaliile fac diferența, reține acest sfat!

CERE UN SFAT – E OMENEȘTE !

Abordarea unui profesionist este un pas spre dezvoltarea viziunii despre sine!

Un stilist cu “ochi bun” și abordare autentică este busola cea mai potrivită care care te ajută să găsești comori pentru tine!!! Nu ezita să investești  în individualitatea ta, pentru a te simți sigur și fericit!

P.S. Deseori, cel mai sincer sfat este și reacția copiilor. (Eu m-am convins de multe ori că anume viziunea unui copil este cea mai apoape de frumos!)

NATURALEȚEA – PARADOXUL DE TOP AL MODEI!

Indiferent de tendințe, frumusețea autentică nu se demodează niciodată… Procedurile de „corecție” a chipului sunt la îndemână astăzi și ne ajută deseori să ne îmbunătățim prezența doar dacă nu ajungem să facem excese!

Așadar, fie că e vorba despre alungirea genelor, mărirea buzelor, accentuarea pomeților, rinoplastia, microblendingul sprâncenelor, samd., nu exagera!!!

Fii atentă să nu ajungi a fi jertva filtrelor de Instagram. Nu încerca să emiți ceea ce este photoshopat, iluminat diferit. Învață să te recunoști pe tine ca pe o creație unicală, vie! Realitatea nu o găsești pe rețele de socializare ci o trăiești în propria ta viață!

Oferă-ți remedii care funcționează sută la sută! Dormi suficient, hidratează-te, sex calitativ și comunică cu oameni calitativi, pun pariu că astfel de ”ajustări” funcționează în a descoperi lumii cea mai bună versiune a ta!

LESS IS MORE… MORE IS MORE!

Dezgolită nu întotdeauna înseamnă sexy! Uneori discreția este mult mai chic și aduce valoare adăugată de atenție asupra prezenței tale. Taina, misterul nu se demodează niciodată, și aici mă expun ca și bărbat dacă vrei să mă auzi!

Fă-te interesantă prin intriga de a fi descoperită, cunoscută. Oferă loc masculior pentru cercetare iar dacă îți asumi să porți privirea bărbaților atunci poart-o ca pe un bibelou scump și râvnit!

Accentuează un punct de atractie a look-ului.

Fie decolteul adânc, prin a acoperi picioarele, fie picioarele prin a tăinui partea de sus! Sau folosește-te de semitransaparență zonală – deseori asta e foarte  sexy!

Așa cum spunea tatăl meu: “Admite că a conduce la viteza mare înseamnă că te controlează viteza! A putea să șofezi la viteză moderată ar înseamna că îți aparține  controlul!”

SINERGIA DINTRE CINE EȘTI ȘI ÎN CE IEȘI!

Atâta vreme cât haina pe care o alegi nu-ți este confidentă nu contează valoarea ei luxoasă sau modestă.

Nici un brand de top nu te face la modă sau stilat, dacă nu trăiești prin el ceea ce reprezinți ca și stare și individualitate. Valoarea o aduci tu hainei dacă știi cum să o alegi cu gust și ți se potrivește! Iar dacă o accesorizezi cu zâmbetul sau strălucirea ochilor, cu siguranță ești inconfundabilă! Permite-ți să fii!

 – Te invit să fii curios și deschis spre comunicare și să-mi spui ce teme ai vrea să deschid în pagini!

Pe curând!

Evgheni Hudorojcov

https://www.instagram.com/eho.dress/