Atunci când soarta îți scoate în cale oameni precum Ana Croitoru cred că e vorba de vreo recompensă pentru ceva din viața anterioară. Pentru că e un omuleț soare!

Despre ea s-a mai scris pe această platformă. Multe dintre noi avem norocul să o cunoaștem personal.
Pentru că e mereu „aici și acum” ori de câte ori este vorba despre întâlnirile cu femeile din diasporă, evenimente culturale sau de orice alt gen. Pentru că are o carismă aparte, pentru că este „trup și suflet” în orice proiect, pentru că orice întâlnire chiar și tet-a-tet este una memorabilă.

Între timp i-am cunoscut și familia – pe soț, pe cei patru copiii ai lor – fiul Denis, fiica Cristina și adorabilele gemănuțe Elena și Maria. Apropo, ultimele două sunt cireașa de pe tort a acestei familii.

Viața Anei a fost de la bun început un montagne-russe, iar asta a făcut-o de mică să învețe ce-i empatia, bunătatea și calitatea de a găsi bucuria în lucruri mărunte. S-a perindat prin câteva țări, de unde s-a ales cu un plus de experiență de viață, cu câteva limbi învățate și cu o sete mare de creștere și dezvoltare.

Când am cunoscut-o, era mâna dreaptă a lui Emanuell Boucant, un producător de șampanie local, din zona Picardie. Pe atunci Ana apărea des online povestind despre vinuri, casa de șampanie Boucant, evenimente și feedback-urile clienților. Se simțea atâta pasiune în ceea ce face încât, fără să vrei, bifai în calendar, o ieșire la următoarea întâlnire vitivinicolă, dar la care să fie neapărat prezentă și ea.

De curând Ana a devenit – Anna de la Moldavie – ghidul perfect pentru oricine își dorește o vacanță de neuitat în Paris și regiunea Picardie. Vorbește fluent cinci limbi, are deja atâtea experiențe pozitive cu primii săi clienți, încât toate astea o fac să crească și să se dezvolte într-un ritm accelerat în această nișă. E o mică enciclopedie umblătoare care le-a învățat pe toate nu din cărți, ci din propria experiență. Apropo, este mereu însoțită de Elena și Maria, respectiv îi sunt apropiate necesitățile familiilor cu copii.

Felul ei de a fi – comunicabilă, o bună interlocutoare, pasionată de ceea ce face (i se citește asta în ochi) îi deschide mereu uși noi, posibilități și oportunități de nedescris pentru orice moft la clienților ei.

Chiar acum, în timp ce eu scriu despre ea, Ana lucrează intens la programul de vacanță a unei familii alcătuite din 4 persoane și care vin pentru o săptămână și vor să-și petreacă util și cu rost fiecare clipă – muzee, bilete la parcuri de distracții, hotele în câteva orașe franceze, restaurante, diferite locuri de vizitat etc. Fiecare zi este bifată. Ba mai mult chiar fiecare oră este pusă la punct pe agenda ei. Ana spune că a avut deja experiențe similare cu alte familii care au apelat la serviciile ei și le-a bifat cu succes!

E multă muncă în spate. Dar e o muncă de plăcere, deși include și o parte enormă de responsabilitate, căreia Ana îi face față de de fiecare dată!

Vacanțele abia încep. Vara se apropie. Ce vă recomandăm noi este să luați să adresați Anei în privat pentru sfaturi, servicii sau doar o vorbă bună din partea ei. Se merită.

În cazul în care activitatea Anei vă este încă necunoscută, vă invit pe canalul ei de instagram

Dacă cineva dintre voi ați beneficiat deja de serviciile ei, vă rog să lăsați impresiile în comentarii.

Dragă Femeie, dacă dorești ca și povestea ta să ajungă pe pagina noastră ⚜️Ne găsești pe Instagram https://instagram.com/o_femeie_com?utm_medium=copy_link Facebook https://www.facebook.com/ofemeiedinparis ⚜️Pe site-ul : www.Ofemeie.com ⚜️Ne poți susține și cu o: donație aici https://www.gofundme.com/f/sustine-echipa-platforma-ofemeiecom?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer