Crede cu tărie că chemarea ei este să facă cât mai multe femei fericite! Privind rodul muncii ei, îi dăm dreptate! Pentru că are „mâini de aur” atunci când este vorba de proceduri de înfrumusețare, cum ar fi micropigmentarea sprâncenelor și buzelor, sau laminarea genelor.

Despre cine este această postare? Despre Ana Maria Cherestean, o maramureșeancă, soție și mamă a doi copii, stabilită de mai bine de un deceniu în Franța, care s-a regăsit în a accentua frumusețea și individualitatea fiecărei femei.
„Unul din visurile mele a fost să „transform” femeile, să scot în lumină partea lor frumoasă, sau să corectez acolo unde, consideră ele, că Mama Natură nu a fost suficient de darnică.”
Fiecare provocare a adus și o doză de motivare, dar știa că va veni și ziua când femeile vor crede în ea și în frumusețea lor, pe care ea o putea scoate în evidență prin simetrie… simetria sprâncenelor.
„Trebuie să recunosc, mai există un plus de motivație pentru că și eu am avut mereu sprâncenele foarte subțiri, asimetrice, motiv pentru care ani de zile nu m-am considerat o femeie frumoasă, așa că pot spune, că știu și înțeleg cum se simte o femeie când nu are încredere în ea.
Așa am ajuns să fac cursuri cu cele mai bune experte în domeniu – Lavinia Pop și Larisa Tănase, care m-au ajutat să deschid în mine posibilități și talente nebănuite până atunci.

Am crescut mult pe plan profesional. 

Acum am ajuns la etapa de a participa la concursuri de talie internațională pentru a-mi pune în valoare talentul și dibăcia. Și da, cu mâna pe inimă, ador din tot sufletul această meserie.”
Reușește, pentru că, a fost dintotdeauna foarte organizată, or, organizarea, în închipuirea ei este un fel de cheie a succesului care i-a permis să fie mereu la punct cu toate – cu casa, familia, copiii, afacerea. O motivează tot – dragostea copiilor, încrederea și afecțiunea soțului, dar mai ales zâmbetul clientelor fericite când, după proceduri, se uită în oglindă. „Văd fericire! Multă fericire pe metru pătrat! Astfel că scopul meu pentru 2021 este să triplez aceste momente în cariera mea profesională. Și sunt mai mult decât sigură că voi reuși.”
Cherestean Ana-Maria vine și cu o ofertă de nerefuzat.
Începând cu data de 1.03.2021 clientele care vor folosi promo codul „O femeie din Paris” vor obține o reducere de 15 % la toate procedurile.
Cine se înscrie prima?
Vedeți pagina Anei pentru rezervări:
https://www.facebook.com/cherestean.anamaria

Răspunsurile Anei – Mariei la cele 3 întrebări ale lui Marcel Proust.
– Ce îi vei spune lui Dumnezeu, dacă îl vei vedea într-o zi?
Domne îți mulțumesc tot. Pentru că îmi ocrotești Familia. Pentru că ne ții pe toți Sănătoși. Pentru că îmi oferi zilnic mii de Motive pentru a fi Fericită.
– Care este pasărea ta preferată?
Îmi plac toate păsările.
– Principalul tău defect?
Îmi place ordinea pe toate planurile vieții. Sunt o obsedată de perfecțiune.

O FEMEIE DIN PARIS
Editor text: Daniela Borodachi