Vă vine să credeți că această femeie atât de fină și atât de gingașă este o adevărată luptătoare? Nouă nu ne-a venit a crede până nu i-am citit povestea. Una motivațională și plină de succes! 🧚
Îi spune Anca Doroftei Beauty-skills! Acum opt ani a venit din România în Franța și nu regretă. Pentru că aici și-a regăsit posibilitatea de dezvoltare. Dacă o întrebați despre job, zâmbește, apoi începe să povestească și e de neoprit…! Așa sunt oamenii care și-au găsit pasiunea vieții. 

„Domeniul Beauty m-a fascinat încă din adolescență și „cu el la braț” mă vedeam să merg toată viața, așa că primele cursuri le-am făcut acum zece ani.
Dar cu tot entuziasmul care m-a cuprins atunci, a trebuit să fac o pauză. Viața avea alte surprize pregătite pentru mine, nu mai puțin importante, de altfel… M-am căsătorit, am devenit mămică și am schimbat Cluj-Napoca pe Paris, orașul care a dat viață visurilor mele!
Vreau să menționez că după primele cursuri făcute acasă, am străbătut România în lung și-n lat, iar ulterior o parte a Europei pentru a mă familiariza cu toate tehnicile în domeniul beauty! Așa am avut ocazia să întâlnesc traineri cu renume care au avut încredere în mine, m-au inspirat și m-au susținut în toate. Am început să colaborez, dar și să organizez cursuri alături de multiple campioane în acest domeniu!
Sunt cinci ani de când activez în domeniul acesta full time, dar și azi după peste 50 de cursuri, master clas-uri, webinare si concursuri internaționale, încă simt emoții când o clientă nouă trece pragul cabinetului meu. Știu, nu din auzite, cât sacrificiu fac unele doamne pentru a-și permite o astfel de prestație, știu că și concurența este foarte mare și știu că ea (clienta) își pune toată încrederea în mine! Asta mă face să dau tot de pot, chiar dacă uneori sunt epuizată! Și cred că același lucru îl simte și ea.


Miza mea a fost, dintotdeauna calitatea și cred că asta mi-a adus Succesul bine meritat! Drept dovadă, anul acesta am fost invitată în calitate de judecător la un campionat Beauty din Dubai! Intutil să zic câtă emoție, dar mai ales, câtă bucurie mi-a adus această noutate.
Acest succes nu îmi aparține mie în totalitate, ci altor zeci, sute, sau poate chiar mii de oameni care l-au „clădit” împreună cu mine. Este vorba de clientele mele, căci fără ele nu aș fi reușit, dar și de echipa de oameni minunați care îmi suflă în aripi și au încredere în toate pornirile mele!
Familia și oamenii apropiați mie știu că, de foarte multe ori, am pus munca pe primul loc. Nu sfătui pe nimeni să facă asta. Ba mai mult chiar, încerc și eu să găsesc un echilibru între familie, job și poate un pic de timp doar pentru mine.
Privind în urmă, cred cu tărie că credința în Dumnezeu m-a ajutat dintotdeauna să trec peste greutățile vieții, greutăți cu care se confruntă orice om!
Despre mine pe scurt?! Îmi place să călătoresc, iubesc natura, îmi iubesc familia și… competițiile internaționale!

Răspunsurile Ancăi la cele 3 întrebări ale lui Marcel Proust:
-Ce-i vei spune lui Dumnezeu dacă îl vei vedea într-o zi?
Cred că nu mi-ar ajunge o viață să-I mulțumesc pentru tot ce mi-a oferit!
– Pasărea ta preferată?
Prigoria
– Principalul tău defect?
Sunt o fire prea perfecționistă!! Și da, îmi place să spun lucrurilor pe nume, ceea ce nu mă avantajează întodeauna.

Cu drag, O FEMEIE DIN PARIS
Editor text: Daniela Borodachi