Încă o istorie de succes! Încă un vis împlinit! Încă o femeie de valoare! Ah, cât de minunate sunt membrele acestei comunități! Și cât de mult bucură sufletul faptul că numărul lor crește!
De data aceasta este vorba de moldoveanca Vlas Anastasia: https://www.facebook.com/vlas.anastasia.10

Spune că vine dintr-o familie cu oameni muncitori (ce frumos sună aceste cuvinte în gura copiilor care știu să aprecieze adevărata valoare a părinților lor). Dar a emigrat în Franța. Se întâmpla acum șase ani. În timp a bifat multe provocări. Dar nu regretă nimic. Toate au ajutat-o să devină femeia de azi…

„Am ales această țară la îndemnul soțului, or, anume el a fost motivația mea de a rămâne, în pofida unei adaptări deloc ușoare. Dar! Azi la șase ani distanță, spun cu fermitate că a făcut cea mai bună alegere.

Începutul nu fost deloc ușor!

Nu vorbeam limba, de muncă – nici vorbă. Când prima fetiță a împlinit nouă luni, am decis să-mi caut ceva de muncă, cu contract nedeterminat. O firmă de curățenie a fost primul pas către posibiltiatea mea de a pune pe policioare propriile vise. Și așa a fost. Datorită acelui contract am deschis multe uși și am apelat la cei de la care știam că pot primi o îndrumare.

Poate părea dezgustător pentru unii cuvântul,,menaj”!

E firesc, dar atunci când ești în imposibilitatea de a alege ceea ce-ți place, te ambiționezi să vezi partea plină a paharului în orice circumstanțe… Avantajul meu era acest job îmi permitea un orar flexibil pentru a putea avea grijă de copii. E adevărat, curățenia nu te ajută să crești profesional, dar te motivează să lupți cu tine insuți, să tinzi spre noi oportunități. În cazul meu, acea oportunitate mi-a venit datorită unei femei minunate care, și ea, la rândul ei practica un job tradițional.
Mi-a oferit șansa să-mi dezvolt unele abilități, care cumva erau înhibate în sine. Mi-a oferit șansa să cunosc persoane minunate, Femei de Succes care de la zero au ajuns să calce pe cele mai înalte trepte.”

Astăzi, Anastasia dezvoltă o activitate de succes în spațiul online.

Este vorba de Network Marketing, o companie minunată care se află pe piață de mai bine de patru decenii și e activă în peste 160 de țări. „Datorită acestei activități cunosc oameni minunați, am oportunitatea de a mă dezvolta personal și profesional, să creez relații frumoase cu oameni noi, să îmi stabilesc obiective care mă înalță spre Succes.” Aici vreau să o menționez pe Natalia Radu.

O femeie trebuie să învețe să câștige timp sau să-l „fure” de acolo unde se poate. „Pentru mine este esențial să am timp inclusiv pentru mine, dar și pentru cele mai importante activități din viața mea. Uneori asta înseamnă să „tai” din somnul meu în favoarea lor. Îmi place ceea ce fac.”

Are o echipa minunată de care este mândră, dar și recunoscătoare.

Astăzi spune cu fermitate că e o femeie împlinită! „Multe din obiectivele vieții le-am realizat. Am ajuns să mă rog Domnului de sănătate, căci altceva ar fi nedrept să-i cer… decât doar mai mult zâmbet pe fața copiilor mei, care sunt cea mai de succes motivație a mea” Ah, mamele!
Minunat este că acest job îi lasă timp și pentru hobby. Cititul. „Nu găsesc altceva mai liniștitor, decât posibilitatea de a citi. Pur si simplu, pășesc într-o altă lume. Primesc speranță, înlătur durerea, gândesc pozitiv”
Noi ne bucurăm de bucuria ei! Și suntem mândri! Pentru că succesul ei va motiva și alte viitoare femei de valoare!

Răspunsurile Anastasiei la cele 3 întrebări ale lui Marcel Proust:

-Ce-i vei spune lui Dumnezeu dacă îl vei vedea într-o zi?
Mulțumesc Doamne pentru tot ce mi-ai oferit până acum .
– Pasărea ta preferată?
Rândunica, deoarece mă duce cu gândul la casa părintească.
– Principalul tău defect?
Punctualitatea lasă de dorit.

Cu drag, O FEMEIE DIN PARIS
Editor text: Dragă noastră Daniela Borodachi