Povestea fiecărui antreprenor începe din pasiune, dorință și implicare. Vasile Petrașco are 33 de ani este stabilit în orașul Brașov din anul 2004. Absolvent al facultății și masterat finanțe banci + MBA cu o ambiție și tărie de caracter nemărginită a reușit să pună pe roate o afacere de succes. Coab este un club de afaceri fondat acum 3 ani de 11 antreprenori cu afaceri în Brașov, format în urma unui vis de crea o comunitate de oameni puternici. Despre începuturi, secretul succesului dar și marele eveniment care va avea loc la data de 3 noiembrie Bussines Brains, află în continuare.Care a fost motivația pentru a începe afacerea si de ce ai decis sa fondezi CLUBUL OAMENILOR DE AFACERI BASARABIA?

 În anul 2011 am deschis prima afacere – import și distribuție în România de sisteme audio, insonorizant, sisteme de securitate, multimedia auto. COAB este un club de afaceri fondat acum 3 ani de 11 antreprenori cu afaceri în Brașov, format în urma unui vis de al meu de crea o comunitate de oameni puternici. Cei 11 fondatori au fost și cei care au susținut ideea și proiectul încă de la început. Anul COAB are în jur de 40 membri din România (Brașov – București ) + 10 membri în Franța (Paris), cu prima filială deschisă în afara țării. Printre membrii notorii ai asociației sunt Ion Sturza , Corneliu Sau ( tandem ) și mulți alți antreprenori de succes din România.

 Scopul asociației este de a crea un networking calitativ, de consolida dialogul public privat ( o mai bună colaborare cu autoritățile statului), afaceri între membri, dezvoltare emoțională cât și informațională prin propriile experiențe și creare de proiecte comune economice / sociale. Rețeta succesului în această afacere este egală cu pasiune+implicare+dorință și multă muncă.

Cum a aparut ideea de a organiza BUSINES BRAINS CONFERENCE?

Încă de la început a apărut prima ideea de a crea un eveniment major de bussines care să ne ofere posibilitatea de a avea un contact cu cei mai buni antreprenori / mentori și de a le oferi membrilor cât și comunităților de antreprenori posibilitatea socializa și de a cunoaște lucruri noi de la cei mai buni. O a doua motivație a fost de a scoate COAB-ul la un alt nivel de vizibilitate prin acest eveniment. Din cauza pandemiei a fost posibil organizarea doar în acest an. Bussines Brains este un copil care sa va naște pe 3 noiembrie, conceput încă din 2020 și care a avut o perioadă de travaliu de 8-9luni (adică organizarea lui ) – metaforic vorbind. 

Bussines Brains va aduna la Brașov în acest an 12 speakeri din România, Moldova și Dubai din diverse domenii de activitate cu o bună notorietate.

Tema conferinței este Economia Viitorului și se vor aborda teme precum- Transformările economice postpandemice, provocările antreprenorilor în timp de criză, cum să-ți creezi un brand durabil, revoluția și transformările din industria turismului, e-comerce și instrumentele actuale ale comerțului online, soluții de finanțare alternative, rolul blockchain în transformarea bussinesului și multe alte subiecte de actualitate La conferință vor fi invitați și reprezetanți ai autorităților locale/naționale, iar la sfârșit conferința se va încheia cu o sesiune de networking între participanți și cu o degustare de vinuri.

O ocazie unică pentru liderii de afaceri din întreaga țară de a face schimb de experiență și cunoștințe este Business Brains Conference. Programul include workshopuri, paneluri și prezentări din partea unor experți de top din industriile lor, top manageri și investitori cu afaceri de succes pe piața din România, Republica Moldova și alte piețe.

Care sunt așteptările?

Ținând cont că am reușit să adunam cei mai buni speakeri pe care i-am targhetat și cu asta chiar ne mândrim. Avem de la cel mai mare antreprenor din județul Brașov, CEO-ul la unul din cei mai mari comercianți online, la experți în cripto până la una din cele mai mari firme de consultanță din Dubai. Sunt sigur că vom crea un mediu plăcut de networking și că vom transmite cele mai noi tendințe, instrumente de folos pentru antreprenori și nu numai, astfel sperăm să depășim așteptările celor care vor aștepta.

 

Prezentări, discuții susținute de speakeri valoroși, care vor împărtăși informații despre cele mai recente schimbări din business și sfaturi practice despre cum să le faci față. Subiecte precum transformările necesare pentru a rămâne competitivi în vremuri incerte și modul în care companiile pot avea un impact pozitiv atât asupra mediului, cum să creezi un avantaj competitiv și să depășești liderii industriei, care sunt obstacolele în calea schimbării,  cum poți dezvolta branduri durabile și cum să construiești un e-commerce de succes dar și multă energie din partea invitaților!

Vasile, îți mulțumim pentru acest interviu captivant. Iar, cei interesați de afaceri, comunicare și dezvoltare vă invităm să descoperiți agenda. Peste 300 antreprenori din România, Franța și Republica Moldova se întrunesc în cadrul conferinței. Îți dorești o schimbare? Fă primul pas chiar azi! Au mai rămas zile numărate până la marele evniment așa că ai ocazia să procuri acum bilete la un super preț  AICI

Printre liderii de afaceri din întreaga țară si peste hotarele ei care se vor reuni pentru a face schimb de experiență se numără Horațiu ȚEPEȘ Fondator  Bilka, România, Ion STURZA Investitor Elefant, România,  Adrian Dragomir Fondator Termene.ro, România,  Alexandru MACHEDON Președinte Starnet, Moldova, Corneliu SĂU CEO & Fondator TANDEM, România & Moldova, George TEODORESCU Managing Director MixBook, Moldova, Mariana BULBUC CEO  Bizzmosis Group, Dubai (EAU), Tana FOARFĂ Consilier pe politici economice și fiscale Parlamentul European, Strasbourg si multi altii.

Pentru detalii organizatorice ne poteti scrie AICI

Editor text Alina Mindrila

Fă un pas către visul tău și alege să investești într-un viitor constructiv alături de profesioniști.