Campania „Ghiozdanul Călător „, organizată anual de către AO „Help” Moldova și Diaspora , are drept scop susținerea și accesul fiecărui copil la educație, un drept fundamental, care nu poate fi îngrădit de nimeni și nici sub o formă…
Acestă campanie este susținută de fiecare dată de conaționalii noștri din Diasporă.


Astăzi îi aducem sincere mulțumiri pentru ajutorul acordat in suma de 700 de € Elena Calugareanu patroana Bakery Café Franța, care de fiecare dată este alături de noi, susținând nu doar acestă campanie, dar și toate celelalte .
Acest aport semnificativ ne-a dat posibilitatea să cumpărăm o parte din rechizitele de școală, cu care am completat cele 300 de ghiozdane.
Dragă ELENA CALUGAREANU, tot respectul și recunoștința noastră, iar în mod special mulțumiri din partea fiecărui copil, ce-a beneficiat de această șansă unică la dezvoltare și educație!!!
Investiția în educatia copiilor, este unica investiție în viitorul nostru comun și durabil ….Probabil vă întrebați, dacă e ușor să faci voluntariat, să creezi și să dezvolți o comunitate ?
Nu…,
nu e ușor, dar e atât de important, încât echipa HELP o face cu toată dragostea și Conștiința în sine.
,,Munca este brățară de aur” – spunea o vorbă veche din străbuni.
Pe cât de simplă pe atât de profundă și importantă pentru viața omului este această vorbă, dar aparent pe atât de greu de aplicat în practică.
Zi de zi, implică-te din toată inima și vei reuși cu siguranță.
Competiția este atât de mică… Oamenii aceștia, care muncesc din toată inima sunt defapt, oameni harnici, dar în Organizația Noastră, eu îi numesc Oameni Buni și de o valoare extraordinară.
Eu sunt mândră de echipa mea, fără ei nimic nu se întâmplă, iar eu lucrez cot la cot, pentru a reuși împreună.
Vă mulțumesc din suflet!
Să știți că vă respect pe toți și pe fiecare în parte !
În fiecare zi avem apeluri pe pagina noastră cu rugămintea de a ajuta, de-a veni cu un suport cât de mic, sunt oameni, care supraviețuiesc cu 500 lei lunar sumă de bani, care pentru majoritatea dintre noi este o ieșire în oraș.
Eu și echipa mea de voluntari nu putem fi indiferenți, astfel credința că implicarea noastră contează, ne face să acționăm.
Vin cu un apel către toți oamenii să susțină echipa și cauza nobilă pe care ne-am asumat-o să o facem împreună. Donează și fii alături de ei, de copiii și bătrânii Moldovei!
📌📌📌📌Distribuie pagina și poate așa ajungem la cei oameni care pot da o mână de ajutor 🤝🤝🤝
Vă mulțumim că sunteți alături
Cu Toată Considerația
Un simplu trecător prin vremuri și istorii
Viorica Țîmbalari & AO”HELP MOLDOVA