Masajul facial este tratamentul care ajută la menținerea sănătății și frumuseții pielii, dar și la încetinirea procesului de îmbătrânire.


Despre masaj se spune că este una dintre cele mai vechi forme de vindecare. Printre beneficiile imediate ale masajului facial se numără ameliorarea stresului, reducerea durerilor de cap și migrenelor. De asemenea, masajul facial este recomandat pentru fermitatea și strălucirea pielii, minimizarea liniilor fine și a ridurilor, pentru hidratare și eliberarea tensiunii. Masajul facial stimulează vasele limfatice și facilitează eliminarea toxinelor din zona feței.
⚜️⚜️⚜️Tenul are nevoie de îngrijire zilnică, iar masajul facial ajută la menținerea sănătății pielii. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, mușchii feței încep să își piardă elasticitatea, fiind afectați de oboseală și de stresul zilnic. Din fericire, masajul facial ajută la revitalizarea și tonifierea tenului.
‼️ Care sunt beneficiile masajului facial?
🍀Efect de lifting. Masajele faciale pot fi considerate un tratament de înfrumusețare natural, deoarece stimulează producția de colagen și circulația sângelui. Astfel, este asigurată revigorarea tonusului mușchilor faciali, iar pielea va deveni mai fermă.
🍀Are efect anti-aging. Masajul facial ajută la relaxarea mușchilor încordați și la reducerea ridurilor, ceea ce înseamnă că tenul tău va arăta mult mai tânăr. În plus, ședințele regulate de masaj facial și folosirea unei creme hidratante încetinesc procesul de formare a ridurilor.
🍀Îmbunătățește circulația sângelui. Oboseala, lipsa somnului și chiar produsele cosmetice pot afecta circulația sângelui de la nivelul tenului, acesta putând căpăta un aspect palid. Masajul facial stimulează sistemul limfatic, care se află sub piele și crește fluxul de sânge oxigenat și nutrienți necesari pentru un ten sănătos.
🍀Ameliorează problemele tenului, precum acneea sau rozaceea. Masajul facial îmbunătățește circulația sângelui și sporește vindecarea pielii, dar ajută și la eliminarea toxinelor. Este, totuși, indicat ca ședințele de masaj să nu dureze mai mult de 10 minute, deoarece există riscul de răspândire a erupțiilor cutanate.
🍀Ajută la detoxifierea pielii. Ședințele regulate de masaj facial ajută la eliminarea toxinelor, prin stimularea ganglionilor limfatici din zona bărbiei și a mandibulei. Astfel, toxinele sunt elimintate mai rapid din corp.
🍀Previne apariția cearcănelor. Stresul, înaintarea în vârstă și lipsa somnului sunt doar câteva dintre cauzele care duc la apariția cearcănelor. Masajul facial este una dintre metodele care ajută la reducerea cearcănelor, prin eliminarea excesului de fluide care se adună în jurul ochilor.
🍀Ajută la curățarea tenului. Prin masaj facial sunt îndepărtate celulele moarte, contribuind astfel la exfolierea tenului.
🍀Pe lângă aceste beneficii, masajul facial este de ajutor și în ameliorarea durerilor de cap, a congestiilor nazale cauzate de alergii, dar și a stresului. Bineînțeles, pentru a te bucura de toate beneficiile, este important să apelezi în mod periodic la masaje faciale cu efect de lifting.


Pentru mai multe detalii vă aștept în privat sau pe site: