La Paris, orașul unde se va desfășura unul dintre cele mai importante evenimente ale lunii noiembrie, și anume, Gala Ofemeie.com, este destul de greu să alegi un loc unde să mănânci produse de patiserie. De ce?? Pentru că atunci spui Franța, instantaneu te gândești la Macarons, acele prăjiturele în miniatură, care de mulți ani cuceresc cu gustul lor inedit toți turiștii. Și nu numai vestiții Macarons, dar și torturile, deserturile la pahar și ciocolatele artizanale. Pe absolut toate le găsiți la ChocoArt, mica afacere a moldovencei noastre, Inga Sprîncean. Ea este și cea care va aduce cele mai dulci surprize la Gala Ofemeie.com.

Inga Sprîncean este pasionată de artă, și nu de orice artă, ci de cea dulce. Ea spune că „patiseria este o meserie în care poți sa creezi lucruri deosebite”, iar din acest motiv, imaginația e mereu la ordinea zilei. Iar acest lucru e atât de evident, pentru că toate lucrările ei pot fi catalogate printr-un singur cuvânt: WAW! Și cum evenimentul nostru e arta unei Femei din Paris, ne bucurăm că Inga, care este și membră a comunității noastre, este unul dintre sponsorii principali. Cu siguranță că ea nu va îndulci  doar toți oaspeții noștri, ci și îi va lăsa impresionați. De ce? Vă spune chiar ea.

„Mereu mă stradui ca tortele care le fac să se diferențieze de cele obișnuite, iar decorul să se transforme în  Artă. De aici si a venit logo-ul #ChocoArt a micii afaceri pe care o dețin. Sunt în acest domeniu de 3 ani, cum s-ar spune, la început de drum, dar atât de mândră de faptul că lucrările mele sunt apreciate și solicitate pentru evenimentele cele mai frumoase din Diasporă”, a spus Inga Sprîncean.

Tortul a fost mereu pentru oricare dintre noi, chiar și atunci când nimeni altcineva nu a fost. A fost dulce și cald și ne-a luat mintea departe de necazurile lumii. Mulți mari literari, intelectuali și vedete au recunoscut importanța și frumusețea acestui lucru bine copt. La fel de important este și pentru invitații Galei Ofemeie.com. Așa că, bineînțeles, mult așteptatul tort de la evenimentul nostru din data 11 noiembrie, va fi o adevărată artă, iar Inga ne garantează acest lucru.

Până atunci, vă puteți convinge și singuri de gusturile inedite ale prăjiturilor pregătite de inga Sprîncean, pe care o găsiți zilnic pe această pagină.

https://www.facebook.com/inga.sprincean