Acum Citești:
Cooperarea este vitală pentru societate, iar noi, femeile, arătăm prin fapte acest lucru.
LA MULȚI ANI, CHIȘINĂU! În fiecare zi e ziua ta!
Octombrie Roz la Paris
ARTVENT este alături de noi la Gala Ofemeie 2021
Bucătăria delicioasă a Anei – Roșii provonsale

Cooperarea este vitală pentru societate, iar noi, femeile, arătăm prin fapte acest lucru.

Cooperarea este vitală pentru societate, iar noi, femeile, arătăm prin fapte acest lucru. După ce Platforma Ofemeie.com, Coaliția Națională „Viața fără Violență în Familie” și Ambasada Moldovei la Paris, a lansat Campania de distribuție a broșurii cu informații utile despre violența în familie.
Astăzi, broșurile au ajuns deja la cel de-al doilea și al treilea punct de destinație. După Gabriela Ilieș Petrovici, voluntarul de astăzi a fost Drotiev Olga și  Ana  Davidoglo . Ele vor coopera cu noi și vor împărți gratuit broșuri clientelor lor dar vor acorda și asistență. Astăzi, ne bucurăm să vă anunțăm că broșurile au ajuns deja la cel de-al treilea punct de destinație. Ștafeta a fost preluată de Ana Andrei Davidoglu, care a cooperat cu noi și a împărțit gratuit broșuri clientelor sale.
Astfel, aproape o mie de femeie sunt deja informate despre fenomenul violenței în familie și au primit deja datele de contact unde pot să apeleze.


‼️Nu ezita!!! Dacă treci printr-un abuz, prin intermediul unui simplu apel la Linia Roșie, vei primi ajutorul necesar.
Dacă și tu ești mereu în contact cu publicul țintă( victimile violenței în familie), datorită serviciului sau comunității din care faci parte, te îndemnăm să devii voluntar și împreună cu noi să livrăm această informație utilă la cât mai multe persoane.
Așteptăm mesajul tău în privat.
Dacă ai nevoie de ajutor, te afli în diasporă și ești victima violenței domestice, ne poți contacta în fiecare zi de LUNI, ora 9:00 -12:00 și in cazuri de urgentă la orce oră, 06 49 58 73 50 ☎️☎️☎️
Care este Reactia Ta?
Ador
0
LIKE
1
Nu îmi place
0
Woow
0
Vezi Comentarii (0)

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.