Evenimentul de astăzi ”Valorificarea potențialului feminin” cu Larisa Cepoi a fost peste așteptările noastre! Toate femeile ce au participat la workshop au fost ca niște cărți deschise, unde puteai să citești despre frici, frustrări, stereotipuri, neîncredere în sine.


❤️Toate au reușit să interacționeze, chiar dacă erau din diverse domenii. Cu o avalanșă de emoții, cu lacrimi și zâmbete – s-au deschis, au avut curajul să povestească prin ce greutăți trec, unele dintre ele având și copii cu necesități speciale.
Vă mulțumim dragi femei pentru încredere, a fost pur și simplu extraordinar, mulțumim Larisa Cepoi profesionalismului tău, ai reușit să asculți și încurajezi pe fiecare🙏
Unele femei de la eveniment au afirmat că vor să plece în diaspora, având convingerea că vor lăsa în urmă problemele cu care se confruntă. Dar aceste dificultăți interioare se rezolvă doar atunci când trecem peste frici, ce blochează adevăratul potențial feminin. Dacă schimbi țara, nu schimbi și convingerile. Este nevoie de acceptare și iubire de sine.
Indiferent dacă suntem în Moldova sau diaspora – suntem femeile Moldovei, noi avem grijă de Moldova și Moldova are grijă de noi.
Mulțumim finanțatorilor👇
ℹ Proiectul „Noi șanse și speranțe pentru femei” este finanțat prin Programul de Combatere a Violenței Domestice în Moldova, susținut cu fondurile Fundației Oak. Programul este implementat în Moldova printr-un parteneriat cu Asociația pentru Relații Comunitare din România, beneficiară fiind Coaliția Națională „Viața fără Violență în Familie”
VIAȚA FĂRĂ VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE
Te Invit în canalul nostru de Telegram