Îi spune Daniela Florentina Croitoru și e o femeie caldă ca un soare. Se simte după stilul ei de a vorbi și scrie. În câteva săptămâni împlinește 40 de ani (mai exact pe 6 mai) și este mama unui băiat „frumos, sănătos, inteligent și dulce de aproape 18 ani”. Locuiește în Italia de două decenii și este nu doar mamă, ci și o soție împlinită și fericită. Iar acest cumul de bunăstare o fac determinată și ambițioasă! Ne bucurăm să o avem în comunitatea noastră. Femei ca ea inspiră și motivează.

Dar până aici a avut un drum lung și nu totdeauna ușor. În 2001 a absolvit liceul agricol din Focșani. S-a înscris la facultatea de drept, dar din păcate în aceeași zi soarta nedreaptă i-a furat tatăl, decedat în urma unui accident rutier stupid. A fost momentul când și-a luat viața în mâini, cu bune și rele. Ziua mergea la ore, seara la un supermarket unde lucra în secția de gastronomie, dar peste 10 luni le-a abandonat pe ambele și a plecat în Italia. Motivul? Unul plauzibil până-n măduvă – în speranța unei vieți mai bune și a unui trai mai fabulos. Avea doar 20 de ani, alături sufletul pereche, împreună cu care mână în mână au clădit o altă viață…

„După ce am învățat limba, am început să fac curățenie în casele italienilor, dar am înțeles în scurt timp că viața mea și locul meu nu erau acolo. „M-am pus cu burta pe carte” și cu multă dragoste, răbdare și dedicație am făcut timp de trei ani școală ca și cosmetician profesionist.”

A muncit din nou. De data asta prin diferite saloane, ajungând până la postura de administratoare. Au urmat și alte cursuri care au dat curs altor pasiuni. „Anul 2018 m-a găsit din nou cu cărțile în brațe. Am făcut cursul de maseur terapeut în cadrul căruia am învățat multe tehnici de masaj. E minunat! Iubesc ceea ce fac, mai ales că ultimul mi-a deschis ușa către un campionat de masaj la nivel internațional. Anume acolo am început să privesc lumea cu alți ochi, acolo mi s-a aprins luminița către o altă direcție și un alt curs al vieții mele.”

Credeți că s-a oprit aici? Ba bine că nu. Urmărind alte femei de succes care își dezvoltau activitatea în domeniul network marketing a găsit putere și inspirație în poveștile lor. „Frumoasa călătorie către această industrie a pornit de la un simplu mesaj adresat unei românce stabilite în România după ani de Italia. Astăzi mă simt împlinită. Îmi desfășor activitatea în domeniul frumuseții, wellness, spa cu o companie bogată în lichidități și care prin principii etice și empatie ne oferă tot ce este mai bun, tot ce este mai aproape de oameni. Este o activitate la nivel mondial, actual sunt în șase țări. Mi-am format o echipă extraordinară de femei frumoase, puternice și cu aceeași dorință arzătoare de a avea șansa la o viață mai frumoasă, mai bună, fără șefi, fără investiție, bazată pe dezvoltare personală și profesională…

Munca în echipă este cheia succesului!

Sunt mândră și fericită pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce fac, or, totul mi se potrivește de minune. Simbioza corp, trup și suflet mă definește. Sunt mereu gata de a ajuta oamenii, iar prin asta aduc valoare celor din jurul meu. Pasiunea mea pentru curățenia corpului pe interior și exterior, pentru frumusețe este ceea ce mă reprezintă… Cu alte cuvinte, mi-am găsit locul… În spatele acestei oportunități se află produsele noastre extraordinare de care sunt îndrăgostită la maxim eu, familia și cei care zilnic le consumă.”

E minunat să fii propriul tău șef. Pentru unii e doar un vis. Daniela trăiește această stare. „Carantina m-a lăsat fără job, pentru că m-a găsit în zona roșie. Închisă în casă cu familia, neputincioasă de a munci, situația a degenerat. Salonul de frumusețe s-a închis definitiv. Spre norocul meu era că practicam deja ca și network marketer, dar nu mă dedicam sută la sută. Atunci a fost momentul când am luat decizia și am început să activez. Astfel, cu pași rapizi am ajuns la o frumoasă calificare de Manager. În cinci luni viața mi s-a schimbat radical.”

Momentan își împletește activitatea împreună cu profesia de cosmetician profesionist și terapeut maseur. Se întreabă retoric?

Ce este mai frumos decât atunci când ești fericită?

Iar dacă ești fericită devii și un om de succes! „Actual suntem în Italia, dezvolt activitatea de aici inclusiv în alte țări cum am precizat mai sus… Mă bucur din plin de familie, casă, copil, libertate și situație financiară. Am timp de mine, de mofturi femeiești, masaje, shopping, într-un cuvânt de tot ce-și poate dori o femeie care se respectă. Sunt în continuă creștere și dezvoltare, mereu în concediu, fără șefi care să mă împingă de la spate, să mă comande… Mi-am dorit dintotdeauna să fiu o mamă și o femeie în carieră, o femeie de suc

Iar dacă ești fericită devii și un om de succes! „Actual suntem în Italia, dezvolt activitatea de aici inclusiv în alte țări cum am precizat mai sus… Mă bucur din plin de familie, casă, copil, libertate și situație financiară. Am timp de mine, de mofturi femeiești, masaje, shopping, într-un cuvânt de tot ce-și poate dori o femeie care se respectă. Sunt în continuă creștere și dezvoltare, mereu în concediu, fără șefi care să mă împingă de la spate, să mă comande… Mi-am dorit dintotdeauna să fiu o mamă și o femeie în carieră, o femeie de succes, să-mi gestionez viața mea așa cum cred eu că este mai bine și mai frumos. Soțul meu mă respectă și mă apreciază pentru ceea ce sunt și ceea ce fac. Îmi împart bine programul. Am un plan săptămânal și lunar. Îmi pun obiective realizabile și așa încet-încet reușesc să mă împart în toate ariile vieții zi de zi.”

Cea mai mare motivație îi este familia. Muncește pentru ea și de dragul ei, pentru că nimic nu se întâmplă peste noapte. Este nevoie nu doar de muncă, ci și de încredere, motivație, perseverență și timp folosit în mod inteligent pentru a aduce viața la alte nivele, către direcția dorită…

Mesajul Danielei pentru comunitatean ⚜️O femeie din Paris⚜️:

,,Învățați să ascultați, să citiți, să analizați, să luați cele mai bune decizii în viață. Fiți deschise la nou, autentice, prietenoase, bune. Fiți propriile stăpâne ale vieții. Vreau să vă împărtășesc și vouă credo al meu: „Dacă ți s-a dat un vis, ți s-au dat și șansele să-l îndeplinești”, precum și „Fii dispus să faci ceea ce cei mai mulți oameni nu vor să facă ca să poți avea, ceea ce ei nu vor avea niciodată”.

https://www.facebook.com/croitoru.dany

https://www.instagram.com/croitorudany?r=nametag

https://www.facebook.com/DanielaCroitoru2020

Răspunsurile Danielei la întrebările lui Marcel Proust:

– În ce țară vreai să trăiești?

Cu siguranță pe viitor voi decide unde îmi voi găsi locul la care visez să-mi petrec viața de vis pe care o vizualizez zilnic… cu siguranță într- un loc liniștit precum Doha, Emiratele Arabe, Dubai. Dar deocamdată Italia…

– Care este pasărea preferată?

Este vulturul.

– Principalul tău defect.

Defectul meu principal este lenea în anumite situații. Dar sinceră să fiu, nu mă simt o femeie cu defecte…

Cu drag: O FEMEIE DIN PARIS

Editor text: Daniela Borodachi