Începând cu data de 3 mai 2021, Consulatul general al Republicii Moldova la Nisa, își va deschide ușile pentru public ca urmare a obținerii ultimelor autorizații din partea autorităților franceze.

Având în vedere necesitatea efectuării unor aranjamente de ordin tehnic, primirea cetățenilor în audiență începând cu data indicată mai sus se va efectua pentru prestarea tuturor serviciilor consulare, cu excepția perfectării actelor de identitate (buletine și pașapoarte). Actele de identitate menționate vor fi perfectate în perioada imediat următoare.
Coordonatele de contact:
31 Avenue Jean Médecin, 06000 Nisa,
Numărul de telefon: +33493923577,
email: nisa@mfa.gov.md,
adresa poștală: 31 Avenue Jean Médecin, BP 1067, 06001 Nice Cedex 1.

Începând cu zilele următoare, informații detaliate cu privire la activitatea și serviciile prestate pot fi consultate pe pagina web a Consulatului general: nisa.mfa.gov.md, iar activitatea acestuia poate fi urmărită și pe pagina Facebook: https://bit.ly/3eCui8y

Potrivit consulului general Lilian Moraru, înființarea Consulatului general al Republicii Moldova în orașul Nisa vine să sprijine comunitatea de cetățeni moldoveni aflați în regiunile Provence-Alpes-Cote d’Azur, Occitanie, Nouvelle Aquitaine, Auvergne-Rhone-Alpes, Corse, precum și să impulsioneze relațiile moldo-franceze în domeniul economic, cultural și științific.