Perfecțiunea în procesul de lucru este ceea ce o caracterizează. Dovada este locul I la concursul „Lash Queen”. Admirându-i munca, înțelegi că inclusiv genele pot fi lucrări artistice. Și atunci, indubitabil, înțelegi de ce poartă titulatura de „Lash Queen”. Același lucru e valabil și pentru manichiură, iar mai nou, pasionată de nou, s-a regăsit în crearea de săpun aromat și organic. Vorbim de Mihaela Gori-Casian, care și-a purtat ambițiile și succesul până la Londra.

– Mihaela vrem să te cunoaștem…

– Sunt o tânără pasionată de frumos, de artă și de creație. Parcursul meu a început în satul Lozova, apoi a urmat facultatea și perioada studenției din Chișinău, ca mai târziu să întemeiez o familie și o mică afacere la Londra.

– De ce la Londra?

– Nu cred că a fost o decizie luată în urma unor strategii, planuri sau analize. Hotărârea, de acum cinci ani, a venit mai mult din instinctul de a nu fi singuri într-o țară străină. Așa cum în UK plecaseră deja mai mulți membri ai familiei, ne-a fost mult mai ușor să ne adaptăm și să ne integrăm aici.

– Poveșteste-ne despre activitatea ta profesională în diasporă?

– Cunoaștem cu toții că lucrurile interzise sunt cele mai tentante. Cam așa a fost și în cazul meu. De mică îmi doream să încerc toate ojele sau fardurile, însă părinții aveau o altă părere… Această tentație a fost însă prea mare și tot ei m-au ajutat să merg la un curs de manichiură pe când aveam doar 16 ani, destul de costisitor pentru acea perioadă, dar care a fost o reală investiție în viitorul meu. Din cauza unei alergii provocate de produsele pe care le foloseam, a trebuit să găsesc o alternativă, o altă pasiune care să îmi aducă atât plăcere cât și o sursă suplimentară de venit. Norocul a fost să o cunosc pe Veronica Umanet, colega mea de facultate, care ulterior a fost și primul meu trainer în alungirea genelor. Veronica, un mare mulțumesc pentru tot!
Au urmat o serie de cursuri, lecții practice, căutarea celor mai bune produse, concursuri, diplome și trofee, dar atunci când există multă pasiune, acest drum nu poate să ducă decât la succes!

– Cum reușești să te împarți și să ai grijă de tine ca femeie, dar și de pasiunea ta?

– Să fii femeie, mamă și să faci și carieră, nu este deloc simplu. Mi-a luat ceva timp să echilibrez totul în viața mea. Dar nimic nu este imposibil atunci când există dorință și oameni dragi alături, care să te ajute și să te susțină.

– Ce te motivează să treci peste greutătăți?

– Sunt sigură că anume greutățile ne împing spre următorul pas. Nu sunt omul care să-și plângă de milă, ci mai degrabă îmi învăț lecția și merg mai departe! Ultimul an ne-a învățat că totul se poate schimba într-o secundă. Probabil anume din acest motiv nu îmi mai fac planuri pe termen lung, dar mă focusez pe ceea ce mă face fericită la moment – să ajut femeile să fie și mai frumoase, să se simtă bine cu o manichiură perfectă, cu extensii de gene calitative, dar și să se răsfețe cu un săpun aromat și organic (noua mea pasiune).

– Care este mesajul tău pentru femeile acestei comunități?

– I-aș spune fiecărei femei: Acordă-ți timp în care să te cunoști, să îți descoperi calitățile, dar și punctele slabe, pe care să le accepți și să înveți să lucrezi cu ele.

Răspunsurile Mihaelei la cele 4 întrebări ale lui Marcel Proust:
– Ce este femeia pentru tine?
– Femeia este viață.

– Care este calitatea pe care o admiri la oameni?
– Cred că sinceritatea este o calitate care naște multe alte virtuți omenești.

– Care este cea mai mare pierdere sau nerealizare a ta?
– Cele mai mari pierderi sunt oamenii dragi care nu mai sunt în viață, restul sunt doar tristeți trecătoare.

– Care este culoarea și floarea preferată?
– Nu există culoare mai frumoasă decât fericirea și floare mai dragă decât iubirea.

Mihaela, noi femeile acestei comunități suntem sigure că trofeul tău este doar un început al succesului. Urmează multe-multe altele. Revista „O femeie din Paris” e mereu alături de tine și gata să te susțină în continuare.

Dragi femei din comunitate, mai multe detalii despre activitatea Mihaelei, servicii și prețuri puteți afla de pe paginile ei:
https://www.facebook.com/gori.mihaela
https://instagram.com/mihaela.gori.lashes?igshid=u5ww6uw82lvh

Cu drag, echipa „ O femeie din Paris”

Redactor text: Daniela Borodachi

SSM Ana Gîlca