O femeie puternică și ambițioasă este de obicei și o femeie care pune pasiune în tot ceea ce face. Acesta este și cazul Diei Garabadji care ne demonstrează că succesul vine ca urmare a perseverenței și a sacrificiilor nenumărate.

Diia este originară din satul Drujba, raionul Ungheni, iar în luna august va împlini patru ani de când a devenit parte a comunității engleze. Este o persoană echilibrată, sigură pe ea, îndrăzneață și determinată. Un suflet ambițios pentru care nimic nu este imposibil. Iar toate aceste calități „au trezit” în ea dorința de a crea frumosul, atât pentru familie cât și pentru viitorii clienți.

Povestea ei ca antreprenor, alături de familie a început „de mai bine de un an.”

„Împreună cu soțul am creat brandul Diia. Am luat-o de la zero, am format o echipă puternică, unde fiecare are funcția sa. Eu produc piesele vestimentare (100% handmade), iar soțul se ocupă de fotografie, website și livrări.” Iar cei care prestează servicii de modelling sunt copiii lor minunați Emma și Mark.

Brandul este nou, însă această frumoasă poveste a luat naștere în 2015, când primele seturi mamă-fiică au început a prinde contur.

Este recunoscătoare soțului, în primul rând pentru încurajarea și implicarea sa, fără de care, astăzi nu ar fi reușit să ajungă aici. „A fost greu la început, Emma avea doar patru luni. Nici prin gând nu-mi trecea să vând seturile de haine, erau doar pentru mine și Emma. Am experimentat mult și pentru că am avut susținere din partea celor dragi, am ajuns să am rezultate frumoase. Mai târziu, am fost observată în mediul online, de atunci au apărut primele comenzi. După nașterea băiețelului nostru Mark, am început să cos pentru toată familia. Pe parcus mi-am dat seama că e ceea ce vreau să fac și nu o să mă opresc aici.

Femeilor le dorește să nu le fie frică de eșec, iar dacă doresc să obțină ceva cu adevărat „investiți timp.”

Diia este un exemplu de curaj, perseverență și cu scopuri bine determinate. Pe viitor, își mai dorește copii, iar în plan profesional, are ca scop deschiderea unui showroom și atelier în orașul în care locuiește. Nu ne rămâne decât să îi dorim mult success și inspirație în atingerea tuturor obiectivelor.

Veți putea admira aici creațiile Diei: https://instagram.com/garabadji_diia?igshid=hfvpt4mh3jzc

Sau pe profilul de facebook: https://www.facebook.com/diia.duca

Întrebări de la Marcel Proust. Răspunsuri scurte în câteva cuvinte:

– Calitatea pe care o admiri la oameni?

Sinceritatea.

– Care a fost cea mai mare pierdere sau nerealizare a ta?

Pierderi foarte mari nu am avut, deoarece am facut tot posibilul ca ceea ce mi-am pus în plan să se îndeplinească. Însă, aș putea menționa unele neajunsuri din copilărie care m-au ambiționat să îmi doresc mai mult și să ajung unde sunt astăzi.

– Culoarea şi floarea preferată?

Nu am o culoare preferată, iubesc mai multe. De mic copil, îmi plac lăcrămioarele.

 

Cu drag: Echipa O FEMEIE DIN PARIS

Editor text: Ana Gîlca