De acum încolo ori de câte ori îmi voi aminti de zicala „nu poți fugi de tine însuți”, cu siguranță că gândul îmi va zbura la Ecaterina Cambur. În cazul ei, asta ar fi însemnat fuga de creație, de talent și într-un final, de frumos.

După ce ani de zile a fost în diasporă, Ecaterina a revenit în țară. Planuri mari, ambiții și mai mari, dar femeia asta a știut să le depășească. „La moment sunt din nou acasă. Am revenit din Franța, țara unde deja s-a stabilit o mare parte din familia mea. Pentru mine personal, aceasta este țara unde am dat aripi viselor, am cusut primele creații și tot acolo sper într-o bună zi să mă reîntorc cu o colecție nouă!”
Vă puteți delecta aici cu creațiile Ecaterinei: https://www.facebook.com/RobesKateRina
Sau pe profilul de Facebook o găsiți sub numele Kate Rina


Sună extrem de ambițios, zicem noi. Ecaterina explică: „De când mă țin minte, mașina de cusut a fost prezentă în viața mea. Doar că eu nu i-am dat prea mare importanță… Viața însă-i plină de surprize! Azi îi spun mulțumesc mamei pentru pasiunea ei! De acolo, de la ea vine tot! Recunosc, sunt la început de cale și mai am foarte multe de învățat, dar lucrez cu drag fiecare creație și las acolo între cusături un fir din energia mea pozitivă. Rezultatul? Văd sclipiri în ochii celor ce-mi poarte hăinuțele și asta mă face să continui!”

Iubește provocările și le face față, chiar dacă pentru asta trebuie să treacă prin „terapia de șoc”.

„Nu sunt o femeie bine organizată, uneori fac totul în ultima secundă. Dar încerc să împart timpul astfel încât să-mi acord câteva clipe și mie!” Cea mai mare susținere o are, bineînțeles, din partea familiei. „Îmi sunt mereu alături. Îmi dau curaj și putere să privesc cu speranță la ziua de mâine!” La rândul ei, Ecaterina încearcă să devină un exemplu pentru fetițele ei. Un exemplu plin de talent și creație. Un exemplu de ambiție și curaj.


„Femeilor, dragilor, acordați-vă timp să fiți frumoase! Găsiți putere să vă împliniți visele! Găsiți curaj să spuneți stop când ceva nu merge. Luați-o cu încredere mereu de la capăt. Și da, îmbrăcați o rochie ori de câte ori aveți ocazia!”, este mesajul Ecaterinei femeilor acestei comunități.
Inspirate de acest proiect frumos, nu ne rămâne decât să îi spunem Ecaterinei că o așteptăm să revină în capitala modei. Că vrem să îi vedem creațiile și să i le purtăm. Că îi suntem alături atunci când își va lansa propria colecție!

Răspunsurile Ecaterinei la cele trei întrebări ale lui Marcel Proust:
– Calitatea pe care o admiri la oameni?
✍🏻Simplitatea.
– Care a fost cea mai mare pierdere sau nerealizare a ta?
✍🏻Probabil faptul că nu mi-am descoperit pasiunea pentru cusut puțin mai devreme!
– Culoarea şi floarea preferată?
✍🏻Galbenă. Romanița.

Noi îți dorim succes mari, idei frumoase și oameni frumoși la chip și suflet.Cu drag: O femeie din Paris
Editor text: Daniela Borodachi, Social Media Manager Oxana Cojocari