Domeniul beauty o pasionează de multă vreme. Nu pentru că ar fi un trend al zilelor noastre, ci pentru că este ceea ce o înaripează și o face să-și dorească să cunoască, să experimenteze iar și iar… A venit în Franța cu un bagaj de cunoștințe și cu o motivație extraordinară, iar succesul de care se bucură momentan o face să viseze la mai mult. La mult mai mult. Haideți să cunoaștem povestea moldovencei noastre Elena Pușca.

– Elena, dacă ar fi să te prezinți pe scurt comunității noastre de femei, ce ne-ai spune?

– Dacă pe scurt, mă numesc Elena Pușca, vin din Republica Moldova. Nu mai știu exact de cât timp sunt pasionată de domeniul beauty, dar cu certitudine acesta este motivul care m-a transformat într-o femeie cu ambiții, ce tinde spre perfecțiune. Domeniul beauty este cel care mă face să tind spre următorul nivel de dezvoltare personală și profesională.

– Foarte frumos formulat. Ce-ți pare cel mai dificil în această dorință a ta spre validare?
– Faptul că pe lângă partea profesională, mai există și cea familială. Sunt soție și mamă, și uneori e destul de provocator să combini munca cu educația copiiilor. Dar așa cum orice problemă sau provocare vine la pachet cu o soluție pe care trebuie să o găsești, sunt recunoscătoare pentru fiecare schimbare din viața mea, pentru că doar așa am ajuns anume aici… Un lucru e cert. Domeniul beauty m-a transformat într-o perfecționistă incurabilă. Știu că uneori e destul de complicat și chiar nesănătos să adopți o astfel de poziție, dar asta sunt eu…

– Ce-ți pare cel mai complicat în această ecuație?
– De a găsi un echilibrul în tot și în toate. Da, este foarte complicat, dar nu imposibil. Vin cu această convingere încă de acasă, în Republica Moldova, acolo am încercat sa experimentez majoritatea serviciilor din acest domeniu. Am acumulat un plus de experiență între anii 2008 – 2016, în timp ce am locuit și activat în Sankt-Petersburg, din Federația Rusă. În următorul an ne-am mutat în Franța.

 

– Ce te-a motivat să lași un stil de viață deja adoptat și să te aventurezi într-o nouă țară, care automat vine la pachet cu o limbă nouă, legi noi, comunități noi?
– Uneori viața nu e doar despre carieră. Ci este și despre alegeri conștiente. Am venit în Franța pentru că aici era sora soțului. Dar, mi-am promis că indiferent de colțul lumii în care m-ar arunca destinul, după o perioadă de adaptare și cercetare, sigură mă voi regăsi și voi continua să fac ceea ce mă motivează să mă ridic dimineața din pat.

– Și cum a fost începutul?
– A fost foarte greu. Dar tot începutul este un risc și cine nu riscă nu învinge.

– După acomodare, care au fost următorii pași pe care i-ai făcut astfel ca este spectrul de servicii pe care-l oferi femeilor din diasporă?
– Următorii pași au fost să învăț franceză, să studiez legislație, să mă integrez, să cunosc femei, iar în tot acest răstimp să nu mă plafonez, ci să mă dezvolt. Azi pot bifa un spectru larg de servicii pentru femeile noastre care se află în diasporă și au nevoie de siguranța pe care le-o oferă o manichiură și o pedichiură de calitate, o laminare a genelor, un machiaj profesionist, sau o coafură indiferent de ocazie.

– Care este cel mai căutat serviciu al tău de femeile noastre?
– Dacă e să fac un clasament, atunci la moment este machiajul permanent. Nu pot face, însă, un top bine stabilit pentru că femeile sunt diferite, iar gusturile și dorințele li se modifică în funcție de eveniment, dispoziție, vârstă etc.

– Care este cea mai mare provocare a ta?
– Momentan este… concurența.

– Și cu toate astea, ai un vis pentru 2023. Care este el?
– Planul meu pentru 2023 este deschiderea unui salon pentru o afacere de cea mai înaltă calitate.

– Dragă Elena, îți ținem pumnii întru realizarea acestui vis al tău. Știm sigur că vei reuși și așteptăm să ne oferi următorul interviu despre locația și serviciile prestate. Mult succes!! 

Dragi femei, dacă vă doriți mai multe detalii despre servici, produse, prețuri, o puteți găsi pe Elena accesând acest link: https://www.facebook.com/elena.pusca.1

Dragă Femeie, dacă dorești ca și povestea ta să ajungă pe pagina noastră
⚜️Ne găsești pe Instagram https://instagram.com/o_femeie_com?utm_medium=copy_link
Facebook https://www.facebook.com/ofemeiedinparis
⚜️Pe site-ul : www.Ofemeie.com
⚜️Ne poți susține și cu o: donație aici https://www.gofundme.com/f/sustine-echipa-platforma-ofemeiecom?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer