Acum Citești:
Elvira Cemortan-Voloşin a participat în cadrul celei de a 25-a ediții aniversare a Expozitiei internationale „Ecological Rakurs”

👁 [arandomnumber min=3581 max=9641 comma=no]

Mixbook este o companie care vinde amintiri.

Elvira Cemortan-Voloşin a participat în cadrul celei de a 25-a ediții aniversare a Expozitiei internationale „Ecological Rakurs”

Elvira Cemortan-Voloşin este o artistă apreciată atât în Republica Moldova, cât şi peste hotarele ţării, zilele acestea a participat în cadrul celei de a 25-a ediții aniversare a Expozitiei internationale „Ecological Rakurs”

Elvira Cemortan-Volosin, aduce mii de multumiri Zena Shulha Președintele și organizatoarea evenimentului desfașurat în incinta Muzeului National al Poporului Ucrainean de Arta Decorativa din Kiev, tot acolo s-a organizat și un master class de pictura cu SOLUȚIA….VIN-SPUMANT…. „Purcari”.

Coordonatorul Ana Sandra …Shateau … PURCARI… www.purcari.md/turism

Am avut circa 70 de participanti la eveniment din Ucraina, Romania, Polonia, Elvetia, Canada, SUA si Equador. Participantii au ramas impresionati atat de calitatea vinurilor noastre, cât și de tehnicile prezentate.
Aducem mulțumuri vinariei Purcari pentru participare și sperăm că prin asemenea evenimente vom putea promova tezaurul Republicii Moldova și pe viitor!
Cu drag pentru O FEMEIE DIN PARIS  de la – Elvira Cemortan-Volosin – Artist plastic
Care este Reactia Ta?
Ador
1
LIKE
1
Nu îmi place
0
Woow
1
Vezi Comentarii (0)

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

© 2021 OFEMEIE.COM. Powered by ViBu