Despre serviciile companiei „Studio Burlac” cunosc, cu siguranță, o majoritate covârșitoare a conaționalilor noștri stabiliți la Piacenza. De ce? Pentru că au dat mereu dovadă de profesionalism și rapiditate.

În spatele acestei companii stau două tinere ambițioase, pe care urmează să le cunoaștem mai bine în cadrul evenimentului de la Milano – „Împreună suntem o voce” din data de 28 ianuarie. Este vorba de Daniela Burlac și Natalia Cabac, care cu drag și-au adus propriul aport pentru ca acest eveniment atât de mult așteptat de comunitatea noastră să aibă loc.

Daniela Burlac: „Studio Burlac este cartea mea de vizită”

A venit în Italia de mai bine de un deceniu. Încă pe atunci proaspăt absolventă de liceu în Moldova visa mare, dar pentru a-și atinge scopul a luat-o de jos cu pași mărunți. „Am făcut de toate la viața mea – ore de curățenie, am lucrat casieră, am lucrat în localuri ca chelneriță, ar fi mult de povestit…. Îmi place să spun că nu e nimic întâmplător în viața asta. Consider că dacă nu treceam atunci prin toate astea, azi nu mi-aș fi înțeles clienții care mi se adresează cu tot felul de situații complicate.”

Deși a venit cu zero cunoștințe de limbă italiană, următorul an s-a înscris la facultate și de atunci cariera profesională i-a fost mereu în crescendo. Absolventă a Universității Catolice din Piacenza, licențiată în Economia Afacerilor și specializată în Management Internațional, Daniela a pus mereu accent pe propria dezvoltare și perfecționare continuă.

 „Studio Burlac pe care l-am deschis acum trei ani și jumătate împreună cu Natalia Cabac, este cea mai bună „găselniță” pentru toți străinii și migranții care întâmpină diferite probleme legat de subiectul de pensii, impozite, ajutoare sociale, proceduri de imigrare și perfectarea actelor.”

 Anii de experiență își spun cuvântul atunci când e vorba de analiza nevoilor și personalizarea soluțiilor în baza cerințelor clienților. 

 „Prin cabinetul nostru s-au perindat nu doar cifre și statistici, ci și multe povești și destine umane, pe care dacă le-am aduna, am scrie o carte. Ne simțim binecuvântate pentru faptul că am pus umărul la îmbunătățirea vieții multora dintre acești oameni, am reintregit multe familii și dobândit multe cetățenii pentru clienții noștri. Clienții noștri, nu ne sunt doar clienți dar și prieteni, deoarece am instaurat imediat un raport “friendly “cu ei. În fiecare an portofoliul nostru de clienți e în continuă creștere.”

 Fondatoarele Studiului Burlac, Natalia și Daniela, mai și sunt membre al Asociației Sindicale Provincială din Piacenza -FNA și al Asociației U.Di.Con pentru apărarea consumatorilor, oferind sprijin și asistență în diverse domenii, cum ar fi utilități, prețuri și tarife, E-commerce, plăți electronice, credit și servicii financiare.

Natalia Cabac: „focusul principal rămâne Studio Burlac”

Natalia este moldoveanca care demonstrează c-o femeie poate dobândi succesul în orice colț al lumii, prin muncă, perseverență și curaj. Acum aproape zece ani, cocheta cu ideea de modeling și chiar a apărut pe coperta unei reviste pentru mirese „Cool Wedding”, alături de alte modele și în cadrul mai multor emisiuni TV. Și tot ea am reprezentat țara la Milano Expo 2015. 

„Sunt  mândră că am putut să-mi reprezint țara la o astfel de expoziție. În cursa de șase luni de la Milano, m-am străduit să aduc fiecărui vizitator „emoția de acasă” și să scot în evidență patrimoniul cultural al Moldovei.”

Ani mai târziu a lucrat la Consulatul de la Milano, ocupându-se de transcrierea actelor de stare civilă, completarea documentelor consulare solicitate de cetățenii moldoveni, perfectarea actelor. La fel a activat pentru aproape doi ani în cadrul unui studiu de contabili și consultanți financiari, unde am acumulat experiența și am îmbogățit bagajul meu de cunoștințe.

„Eu cu Daniela ne completăm reciproc în cadrul acestei companii pentru că fiecare dintre noi vine cu propria experiență dar și dăruire.” 

Implicate în comunitate.

Pe lângă activitățile lor antreprenoriale dar și individuale atât Daniela Burlac, cât și Natalia Cabac sunt implicate în activități caritabile și de sponsorizare. Evenimentul din Milano este doar un exemplu al angajamentului lor față de comunitate și sprijinul adus inițiativelor culturale și sociale.

În câteva zile urmează să le cunoaștem personal și să aflăm din prima sursă despre realizările și expertiza cu care vin. Cu adevărat evenimentul din 28 ianuarie de la  Milano „Împreună suntem o voce” ne oferă oportunitatea unică de ne face cunoscute și de a cunoaște femei de valoare.

Dacă cineva dintre voi dorește să ia legătura direct cu Daniela Burlacu îi pot scrie aici

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004637055038