2024 se anunță a fi un an bogat în evenimente speciale pe platforma „O Femeie”, iar Italia este cap de listă în această lună. Precum știți cu toate sfârșitul acestei săptămâni ne adună la Milano, acolo unde va avea loc evenimentul „Împreună suntem o voce”. Pe lângă nobila misiune de informare și susținere a femeilor din diasporă, evenimentul scoate din anonimat multe femei de valoare stabilite în Italia. Una dintre ele este Victoria Cebotarescu, o femeie de afaceri care s-a oferit să devină sponsor, pentru că „misiunea evenimentului e prea nobilă pentru a trece cu indiferență pe alături”. La rândul ei, Victoria a reușit performanța de a deveni o femeie de succes datorită companiei Giter.World, fondată în Republica Moldova de cuplul Igor și Diana Giter.  

 

Cine sunt 

 

Este prima mea interacțiune cu un public online atât de numeros precum e „O Femeie” respectiv mă simt onorată să fac parte din această comunitate. Mă numesc Victoria Cebotarescu, sunt moldoveancă, fapt cu care mă mândresc și am 46 ani. M-am născut și am locuit până la 42 ani în Moldova, la Chișinău. Am făcut studii la Colegiul de Informatică, apoi la Academia de Studii Economice, unde am obținut studii superioare în economie și contabilitate, apoi am activat în diferite funcții de la contabil șef la manager în transport internațional, până la director. 

 

Stabilitate versus provocare

 

La moment locuiesc în orașul Latina, împreună cu soțul. Am schimbat traiul din Moldova cu cel din Italia de aproape cinci ani, mai mult de dragul soțului. Fiind camionist și primind propuneri de lucru de nerefuzat aici în Italia, am ales calea plecării. Chiar dacă la acel moment aveam o carieră și o experiență de lucru de peste 20 ani în domeniul meu am ales să plecăm, deși inițial îmi părea de neconceput ideea… Nu percepeam cum să las stabilitatea și viața pe care mi-am clădit-o cu atâta răbdare ani de zile? La fel mă chinuia întrebarea – ce-o să fac în noua țară, cu ce mă voi ocupa? Deși am avut mari dubii, pe de altă parte, tot eu am fost mereu persoana aflată în continuă schimbare, dezvoltare, creștere și desigur, în căutarea scopului meu în viață, așa c-am decis – emigrăm. Am pornit de acasă cu Dumnezeu în gând și cu convingerea fermă că acolo unde se închide o ușă, se deschid altele câteva. Am mers pe miza „nu am nimic de pierdut”, iar dacă ceva nu va merge bine oricând pot reveni. Dar cel mai mult mă chinuia gândul „dacă nu plecăm acum, peste ani îmi va fi mult mai dificil” sau și mai rău „tot restul vieții mă va chinui întrebarea – oare cum era dacă plecam atunci?” Acesta a fost ultimul gând care m-a auto-convins. 

Emigrarea 

 

În martie 2019 am ajuns în Italia. Loc nou, țară nouă, viață nouă și paradoxal, destul de interesantă. Inițial m-am gândit să mă odihnesc, să fac pauză…, m-am gândit o lună, două, trei… m-am lăsat cuprinsă de bucuria și euforia schimbării. Apoi, am început să-mi pun în plan activitățile gândite în Moldova pentru ceea ce aș face în Italia.

 

GiterWorld, o nouă ușă deschisă în fața mea

 

Ideile pe care le aveam în minte erau legate de o întâmplare cu compania GiterWorld. Înainte de plecarea mea, o doamnă din această companie a venit în biroul firmei de transport unde lucram atunci, pentru a trimite niște parfumuri în Italia. În timp ce înregistra coletul, ea a parfumat toți lucrătorii, iar mirosul parfumului a ajuns și la mine. Curioasă să aflu ce se întâmplă, am chemat-o în cabinetul meu. Ea, fiind în grabă, mi-a explicat câte ceva în câteva cuvinte și a lăsat o fișă, apoi a dispărut. Am uitat de tot, dar în ziua aceea era parfumat și soțul meu. După câteva zile, mi-a spus că i-a plăcut parfumul și că îl mai simțea deși trecuseră trei zile. M-am bucurat și am decis să fac un cadou pentru Anul Nou. Când am mers să cumpăr parfumul din biroul companiei Giter, am primit mai multe detalii despre produsele lor și avantajele companiilor. Analizând situația și știind că plec în Europa, iar compania Giter este internațională și relativ nouă, având prezență doar în spațiul CSI până atunci, am hotărât să aduc această companie în Europa. Astfel, am trecut de la vorbe la fapte.

Propriul vis…

 

Concediul meu începuse să mă plictisească, pentru că eu avusesem mereu un ritm de lucru accelerat în Moldova. După ce l-am încheiat, am început să realizez propriul vis de a mă implica în antreprenoriat și a devenit reprezentant oficial al Companiei GiterWorld. Inițial eram confuză pentru că nu știam cu ce să încep – zero cunoștințe de limbă italiană, legislația nici atât… 

 

Dar nu există probleme ce nu pot fi rezolvate. Am început să studiez și să lucrez cu rețelele sociale adăugând prieteni noi din toate grupurile din Italia vorbitoare de rusă și română. Mă duceam la punctele de întâlnire unde veneau microbuzele din Moldova și Ucraina cu colete și făceam cunoștință cu diferite persoane. Am început să studiez limba italiană, mi-am tradus diplomele și am fost acceptată în anul patru. Momentan sunt în anul cinci la școala superioară cu profil AFM. La Roma, fac parte din clubul pentru femei „Armonie și Sănătate” unde vin și comunic cu alte femei, care la fel doresc să își atingă propriile visuri. Am învățat să contez doar pe mine și pe forțele proprii. Respectiv, pas cu pas am crescut și am devenit persoana care o vedeți azi – antreprenoarea cu propria afacere.  

Antreprenoare cu acte în regulă

 

La ora actuală sunt reprezentant oficial în Italia a Companiei GiterWorld, fondată în Moldova de soții Igor și Diana Giter, cu sediul central la Chișinău și dețin un depozit central și unic în Italia cu produse certificate în Europa pentru deservirea distribuitorilor și clienților în toată Europa. 

 

Am deschis un oficiu-magazin Giter în orașul Latina, iar în paralel îmi cresc echipa. Preconizez deschiderea oficiului și magazinului la Roma. Compania are multe avantaje: opțiunea de a fi distribuitor în rețea, posibilitatea de a  iniția un business clasic – marketing în rețea și franchising. Mă bucură colaborarea cu această companie, pentru că am ocazia de a contribui inclusiv la bunăstarea economiei Moldovei, dar mai ales că am adus în Europa o companie ce exportă din Moldova produse.

 

Sunt mândră de faptul că mi-am atins scopurile și sunt cu task-urile la zi. Mulțumesc că pot, cu ajutorul activității mele, să fiu de folos altor femei să se dezvolte și să-și construiască propria afacere, astfel devenind ele însele FEMEI DE SUCCES! Dar cel mai mult mulțumesc pentru încurajare și încredere părinților, copiilor și mai ales soțului pentru că a crezut în mine. 

 

Compania Giter.World 

 

A fost fondată în Republica Moldova de cuplul Igor și Diana Giter. Pe piața Europei, compania este prezentă de o an. Pentru fondatorii companii, este foarte important ca fiecare să se bucure de produse Giter, care sunt de foarte înaltă calitate la un preț accesibil. Deoarece compania funcționează cu un sistem de marketing MLM și oferă posibilitatea de a avea un loc de muncă adițional, de a construi o proprie afacere, și pentru a fi cunoscută, susține acest eveniment! De asemenea, oferă posibilitatea oricărei femei să-și regăsească puterea interioară, dorința și vocea pentru a deveni independentă financiară și pentru a-și atinge obiectivele.

Compania Giter.World produce parfumuri și cosmetice de înaltă calitate, utilizarea materiilor prime ecologice și tehnologii moderne. Gama Parfum Code Collection oferă arome franceze unice, reprezentate în flacoane elegante, prețuri accesibile, conferind principal client o experiență cotidiană. Produsele sunt create în Franța și ambalate în Istanbul, reprezentând calitate, modernitate și parteneriate de încredere în industria parfumurilor.

 

Pe această cale, dorim să aducem mulțumiri Victoriei dar și soților Giter pentru aportul lor în susținerea acestui eveniment. Voi, cele care doriți mai multe detalii legat de această companie, îi puteți scrie direct Victoriei

https://www.facebook.com/Victoria.Cebotarescu

sau puteți citi informații direct pe link-ul companiei 

https://www.giter.world/