Au rămas încă 10 zile până la evenimentul anului, organizat în/cu și pentru diasporă – Gala O femeie 2021. Emoțiile ne depășesc și ne dorim ca acest eveniment să rămână încă mult timp în memoria tuturor celor prezenți la gală și nu doar…

Ce rămâne după? Desigur că amintirile, inclusiv cele din poze. Cât mai multe poze. Care ar reda cu exactitate sentimentele și savoarea lui.

De aceea, am ales cu multă responsabilitate fotografiii care vor face posibilă această sarcină. Este vorba de trei profesioniști în domeniu.

Cristina Grosu. Fotograf profesionist. Echipa noastră nu este la prima colaborare cu ea. O bună parte din pozele profesioniste care au apărut de la lansarea acestui proiect au fost făcute anume de ea. „Practic fotografia de eveniment și de familie. De mică eram atrasă de lumea fotografiei și a artelor plastice, dar fotografia în sine am început s-o studiez în 2015 și o fac până-n prezent, investind în fiecare an în cunoștințe datorită workshop-urilor realizate de profesioniști în domeniu. Cert e că abia acum trei ani am decis să-mi abandonez jobul în schimbul celui de fotograf, decizie pe care nu am regretat-o nici o secundă.”

E de la sine înțeles de ce propunerea noastră a de a deveni fotograful evenimentului a fost acceptată cu entuziasm de Cristina. „Este vorba despre o experiență nouă, ce îmi oferă șansa de a cunoaște oameni noi, oameni de succes, oameni ce inspiră.”

Până la evenimentul propriu-zis, vă invităm să vă delectați cu arta fotografică a Cristinei, accesând acest link https://www.facebook.com/GrosuPhotographerParis

Ionel Julien. Este al doilea fotograf care ne va onora cu prezența la gala din 11.11.2021. A lăsat acum 20 de ani Moldova pentru a se stabili în Franța. E încântat de faptul că noua țara nu i-a îngrădit visul către pasiunea pe care o are încă de la vârsta de 10 ani când făcea la școală cercul de fotografie. „Am aflat de eveniment de la Cătălina, fiica noastră care e tare conectată la tot ce ține de diasporă.” Suntem extrem de încântați că acest eveniment ne-a scos în cale încă un om de valoare, dar în același timp un profesionist desăvârșit în tot ceea ce face.

Mai multe din lucrările fotografice ale lui Ionel Julien puteți vedea pe link-ul https://www.facebook.com/julien.ionel

https://www.facebook.com/APVParis

Laurent Thouvenin. Este un francez, la fel de pasionat de acest domeniu, ca și primii doi. Fotograf fashion, nunți, familie, copii, sarcină, dar și foto-reporter etc. Fotograf-autor cu o experiență de peste 15 ani în calitate de fotograf și șapte ani în coaching comportamental.

„Pentru mine, o ședință foto nu înseamnă doar un simplu click. E o întreagă filosofie – observație, ascultare, răbdare, coaching și sfaturi personalizate pentru clienții de toate vârstele, cu sau fără experiență.” Din spusele lui, Laurent este mereu gata să se implice în cele mai diverse proiecte, e mereu gata să călătorească prin toată Franța pentru a mai bifa o experiență și în același timp să mai facă și alți oameni fericiți. Suntem extrem de încântate de colaborarea ce urmează să o avem în cadrul acestui eveniment și sperăm ca aceasta să nu fie ultima.

Puteți vedea mai multe detalii autobiografice, dar și fotografii adunate pe parcursul celor 15 ani de experiență pe site-ul https://www.photographe-seineetmarne.fr/laurent-thouvenin-photographe


Reamintim că evenimentul Gala „O femeie din Paris 2021” va avea loc pe data de 11.11.2021, pentru a sărbători un an de activitate de la lansarea acestei platforme. Vă invităm cu drag, să sărbătorim împreună, în incinta castelului de Santeny, într-o ambianță de basm. Detalii despre eveniment găsiți aici https://gala.ofemeie.com/