Legendele spun că imaginile video fură sufletul oamenilor. Iar ei, fotografii ori cameramanii, sunt cei care dau suflet la tot ceea ce se înregistrează pe peliculă. Legendele mai spun că evenimentele frumoase, mai ales cele cu iz parizian, trebuie imortalizate pentru o viață întreagă. De ce? Pentru că sunt unice, adună oameni buni, iar de la ele iau naștere lucrurile mărețe. Anume din acest motiv, la Gala Ofemeie 2021, până la care mai sunt zile numărate, am ales și-am fost aleși de unii dintre cei mai creativi operatori de imagine din Paris. Profesioniștii de la STUDIO HOLLYWOOD STYLE, în frunte cu Eduard Bejenaru și Victor Birsa, sunt cei care vor capta momentele unice și oamenii frumoși de la Gala anului.

Ambii operatori de imagine au în spatele lor o carieră completă, mai ales că în arta videourilor, experiența nu înseamnă mult, ea este totul. Cu tot bagajul de cunoștințe în domeniu, Eduard Bejenaru a deschis la Paris „STUDIO HOLLYWOOD STYLE”, iar de mai bine de zece ani bucură cu amintiri pentru o viață întreaga diasporă din Franța.

Victor Birsa este originar din satul Ulmu, raionul Ialoveni. Are în spate o experiență de peste 20 de ani în domeniu, iar de șase ani face parte din echipa „STUDIO HOLLYWOOD STYLE”.
Eduard și Victor au cucerit Franța prin creativitate, tehnologie și perseverență, iar asta pentru că dragostea pentru camera de luat de vederi vine încă din frageda copilărie, ne povestește Eduard Bejenaru.
„Biografia mea începe în inima Moldovei, și anume, în codrii din Telenești, iar pasiunea pentru fotografie vine, la fel, de acolo. Încă din copilarie, am primit în dar primul meu aparat de fotografiat pe pelliculă. Această pasiune m-a însoțit mereu, iar în 2010, fotografia a devenit domeniul meu de activitate. În 2015 am fondat și înregistrat „STUDIO HOLLYWOOD STYLE”, a spus Eduard Bejenaru.
Pe lângă toate aspectele definitorii ale meseriei de cameraman, „STUDIO HOLLYWOOD STYLE” se face remarcat, în primul rând, prin profesionalismul acumulat de membrii echipei. Acest criteriu fac ca imaginile captate astăzi să fie unice și valoroase în timp, mai spun operatorii.
„Dacă ar fi să vorbesc despre Gala Ofemeie 2021, nu aș putea să nu menționez că platforma, deși împlinește doar un an, în acest termen scurt a reușit să implementeze diferite proiecte în diasporă. Cred că acest eveniment este menit să consolideze și mai mult diaspora și să valorifice potențialul acesteia. Apreciez mult eforturile echipei în acest sens și îmi face o plăcere deosebita să particip la acest eveniment și nu doar…. Din acest motiv răspund prezent de fiecare dată când sunt solicitat de Viorica Țîmbalări, fie pentru proiectele din diasporă ,fie pentru acțiunile AO Help”, a spus Eduard Bejenaru.
Dacă dorești o echipă de profesioniști pentru un eveniment important, cu „Studio Hollywood Style” sigur nu vei da greș.
 Îi găsești pe pagina oficială: WWW.STUDIOHOLLYWOODSTYLE.COM
Sau la numerele de telefon:
0 68 07 72 869 Eduard
+33 7 67 74 25 13 Victor