Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 28 septembrie 2021: Este o zi dinamică și agreabilă, în cea mai mare parte, cu condiția să vrei și tu să te bucuri de ceea ce-ți reușește și de ceea ce fac foarte bine cei din jur.

Horoscop Taur – 28 septembrie 2021: De tine depinde cum vei evalua această zi care este generoasă, în felul ei. Vei avea ocazia de a vedea clar și partea bună din orice situație sau persoană, inclusiv în cei care te supără frecvent.

Horoscop Gemeni – 28 septembrie 2021: Dacă te concentrezi pe neplăceri, vei rămâne doar cu ele, pentru că nu vei mai fi dispus să vezi și ceea ce funcționează și nici nu-ți stă prea bine să fii morocănos.

Horoscop Rac – 28 septembrie 2021: Revii la sentimente mai bune, de voie, de nevoie, inclusiv în tot ce este legat de evoluția profesională, principala ta sursă de stres în această perioadă, pentru că de acolo vin cele mai multe lecții de viață.

Horoscop Leu – 28 septembrie 2021: Dincolo de micile valuri de emoții negative care îți pot afecta buna dispoziție, vei avea o zi bună, cu numeroase rezolvări, mai mari sau mai mici.

Horoscop Fecioară – 28 septembrie 2021: Chiar dacă primești unele semnale care contrazic planurile făcute până acum, nu ai de ce să le acorzi prea multă importanță. Un plan bun nu e bătut în cuie.

Horoscop Balanță – 28 septembrie 2021: Unele decizii se bat cap în cap cu dorințele tale mai vechi și ar fi bine să rezolvi aceste contradicții, ca să nu ajungă să-ți umbrească existența mai mult decât e cazul.

Horoscop Scorpion – 28 septembrie 2021: Neplăcerile acestei zile nu sunt, nici pe departe, atât de mari pe cât ți se vor părea la început. Vei avea șansa nu doar să-ți schimbi dispoziția, ci și întreaga situație, în avantajul tău.

Horoscop Săgetător – 28 septembrie 2021: Micile momente care te pot pune pe gânduri nu au puterea de a anula bunele tale intenții și nici dispoziția ta generoasă, obișnuită, decât dacă le vei permite acest lucru.

Horoscop Capricorn – 28 septembrie 2021: Numai dacă alegi să rămâi închis în propriile gânduri și nemulțumiri vei avea o zi încărcată de tensiuni și neîmpliniri, mai mult sau mai puțin reale.

Horoscop Vărsător – 28 septembrie 2021: La serviciu pot să apară unele neplăceri, provocate și de refuzul tău de a implica în ceva ce nu te atrage. În rest, ziua vine cu o ofertă generoasă de momente pe care le vei aprecia.

Horoscop Pești – 28 septembrie 2021: Dincolo de gândurile răzlețe care te îndeamnă, din când în când, la revoltă împotriva unor apropiați, ziua îți va oferi șansa de a te întoarce la un echilibru deosebit de util în această perioadă.