Încă o femeie de valoare s-a alăturat Galei O femeie 2021 și asta nu poate să nu ne bucure și să ne facă mândri de grandoarea proiectului pe care l-am inițiat. Este vorba de Marianna Bulbuc, deținătoarea a două diplome de masterat european, finanțe și politici publice de buget și impozitare ale guvernului, CEO și Managing Partner la Bizzmosis Group, care ne va onora cu prezența venind tocmai din Emiratele Arabe Unite.

Cine este ea? Unul din cei recunoscuți și influenți operatori de rețea B2G din Emiratele Arabe Unite, cu o experiență de peste 15 ani, specializată în dezvoltarea relațiilor diplomatice și corporative cu lumea întreagă. Relațiile ei cu oficialii guvernamentali au condus la zeci de proiecte de o grandoare excepțională.

Doamna Bulbuc a acumulat cunoștințe și expertiză extinsă în acordarea de licențe și restructurarea afacerilor din Emiratele Arabe Unite și KSA în ultimul deceniu. În fruntea dezvoltării antreprenoriale în Dubai a fost susținută de o echipă talentată și dedicată de profesioniști, ea este pasionată de a oferi soluții de afaceri personalizate și de a oferi antreprenorilor impulsul de care au nevoie pentru a avea succes.

Invitată de onoare, mentor în cadrul programului C3 Social Impact Accelerator susținut de HSBC, axat pe sprijinirea antreprenorilor pentru a atinge sustenabilitatea financiară și a maximiza impactul lor în societate și mediu.

Membră a Forumului de afaceri din Africa de Sud condus de S.E. ing. Sultan Al Mansoori a condus forumurile de afaceri din Emiratele Arabe Unite Egipt și EAU-Vietnam.

Expert de discuții, mentor și vorbitor la evenimentul TIP summit 2020, susținând „Start-up-urile din tehnologia curată din MENA: Creșterea ecosistemului pentru a rezolva provocările de mediu” la cea de-a doua ediție a Summit-ului Pionerilor în Inovare Tehnologică.

Partener de cunoștințe al Camerei de Comerț din Dubai, mentor și organizatoare de ateliere regulate pentru platformele femeilor antreprenoare, cum ar fi WEADS Women Entrepreneurs Abu Dhabi, Female Fusion Network UAE, SheTrades MENA – Dubai Exports Mentor, Crunchmoms, Business in Heels, etc. expert citat în mediul de afaceri B2G de principalele instituții de presă precum Gulfnews, Khaleej Times, MediaOffice.ae, Saudigazzete.com pentru a numi câteva.

Stimată doamnă Bulbuc, noi, participanții Galei O femeie 2021 abia așteaptăm să vă cunoaștem. Mulțumim pentru această oportunitate.