,,Dragi femei, suntem niște făpturi terestre cu puteri Magice. Dacă simțiți că aveti talent, că aveti ce dărui lumii, nu ezitați, încercați neapărat să oferiți ceea ce știți să faceti și că vă reușește cel mai bine. Viața e plină de surprize minunate,,! – Susține Inga Cebotari-Timuș

La moment locuiește în Spania, Girona, nu departe de respirația și briza mării, valurile ei care te amețesc daca nu-i ții ritmul.

Pe Inga o ispiră să profite de fiecare secundă din viața ei intensă și foarte colorată. Lăsând acasă la Chișinău, de acolo de unde locuia, o desagă de amintiri și oameni dragi sufletului, reușește să însușească meseria ei de decoristă de Cristale și Decor pentru Evenimente și așa cum spune Ea: ,,..pentru că ador ceea ce fac si ma simt împlinită,,

Trăind în Spania de ceva timp a avut ocazia să întâlnească foarte mulți oameni minunați. Evident, dintr-o vorbă-n alta, a ajuns să se implice din plăcere la mici proiecte decorative cu baloane pe la petrecerile prietenilor și cunoscuților, care ramâneau încântați de rezultate. Și iată așa i-a venit ideea să colaboreze, cu verișoarele ei, proprietarele agenției de decor Special.md, participând la proiecte de decor mai importante, în Moldova, Italia și Spania.

,,La unul din proiectele executate de noi, aici în Spania în orașul care ma aflu eu, Girona, cadou din partea noastră pentru miri(drept mulțumire pentru că ne-au ales pe noi să decoram minunata lor sărbătoare), a fost un set de pahare pentru miri, cu inițialele lor din cristale create personal de mine. Surpriza a fost foarte apreciată, ceea ce m-a împins să mai creez câteva lucrări, și după care mi-am dat seama că e ceea ce ador sa fac zi de zi, ceea ce mă relaxează dar și mă reprezintă, ceea ce îmi reușește excelent, și ceea ce lumea apreciază foarte mult. Ca să perfecționez lucrul meu și să învăț secrete și tehnici noi, am urmat și un curs profesional,,.

Recunoște, că nu este mereu ușor, timpul e cel mai prețios în viață și nu mereu reușește să-l gestioneze, dar pentru că adoră ceea ce face, mâinile și sufletul se întind singure să creeze. Uită de noțiunea timpului, plus că la final de lucru simte o ușoară relaxare, senzația că e plină de energie pozitivă.

Iar la final, drept cireașa de pe tort, e satisfacția clienților ei, zâmbetul lor de pe buze, licărirea din ochii lor, în momentul în care deschid pachetul si descoperă lucrările comandate și nu în ultimul rând sincerele lor mulțumiri.

,,Oare nu e magic? Părerea mea, că e superb…,, – ne răspunde cu entuziasm Inga !

Scopul ei cel mai mare este să crească pe plan profesional, să-și extindă hobby-ul/afacerea și să se simtă mereu fericită.

Cum ne-a răspuns Inga la cele 3 întrebări de la Marcel Proust:

– Calitatea pe care o admiri la oameni?

Omenia, sinceritatea și simplitatea sufletului.

– Care a fost cea mai mare pierdere sau nerealizare a ta?

Cea mai mare pierdere a mea au fost părinții, în special mama mea care îmi era mai mult prietena de suflet cu care îmi împărtășeam orice gând. De câțiva ani nu mai este printre noi, pentru mine cât și pentru toată familia a fost o mare tragedie. Dar simt în fiecare zi energia ei caldă și protectoare care ma ajută să depășesc orice obstacol și să fiu cu un pas mai aproape de obiectivul meu.

Pentru aceasta îi mulțumesc la infinit!

– Culoarea și floarea preferată ?

Alb,negru, Floarea preferată…Magnolia

Cu drag Inga Cebotari- Timuș pentru Revista Online ,,O femeie din Paris,,

 

Editor text / Social Media Manager: Razvan Elena