Istoria ei de femeie cu personalitate s-a creat nu demult… Pe semne Pandemia scoate bijuteriile umane la suprafață și ne face pe multe din noi femeile să ne redescoperim așa precum a făcut-o Ludmila Adomniță.

,,Pasiunea de hand made o am din adolescență, însă nu apucam să înțeleg dacă sufletul meu ar putea face această îndeletnicire 24/24.

Am testat mai multe activități dar nimic din cele profesate nu-mi aduceau atâta satisfacție sufletească cât îmi aduce mânuirea și decorarea obiectelor cu cristale,,- spune Ludmila.
Faceți cunoștință cu această minunată femeie care este o adevărată profesionistă în tot ceea ce face, e soție dedicată și mămică a două fetițe de 3 și 1 an – Alexandra și Andreea, originară din Chișinău, la moment în concediu de maternitate.
După cum cunoașteți, cristalele erau folosite de mii de ani ca bijuterii, ornamente, dar și simboluri ale puterii! Totul depinde de culoarea care o alegeți în funcție de preferință, stil sau semn zodiacal.

Cristalele îmi erau mereu aproape de suflet, iar după un curs realizat în luna octombrie 2020 am obținut cu brio o nouă satisfacție care-mi place și o fac cu dăruire de sine. Recunosc, ca să am rezultatul mult dorit, am nevoie de liniște și concentrare maximă. De aceea aleg să lucrez nopțile atunci când copii dorm, eu mă scufund în munca mea cristalină.


Exact, cum e și firesc pentru un suflet de femeie, ziua soție, mamă iar seara,, Creatoare și Decoratoare de Cristale,,.
Nu în zadar aceste pietre lucesc mai mult la întuneric, iar adevărata lor lucire e anume prin întuneric la licăr de lumină fină.
Ludmila e mereu plină de provocări și tinde să le realizeze, iar scopurile sunt mărețe și pline de inițiativă.

https://www.facebook.com/fetitza.ingerasu

Răspunsurile Ludmilei la cele 3 întrebări ale lui Marcel Proust:
– Calitatea care o admiri la oameni?
Sinceritatea.
– Culoarea și floarea preferată?
Ador florile de sezon și am mai multe culori preferate – Roșu, Galben, Auriu, Negru iar combinația perfectă după mine e Negru – Auriu.
-Zi-mi într-un cuvânt ce este femeia pentru tine?
Femeia (mamă) este începutul tuturor începuturilor.

CU DRAG O FEMEIE DIN PARIS
Editor text și SSM: Razvan Elena