Știți ce-mi place la femeile noastre? Faptul că le iese bine orice de ce s-ar apuca… și că nu se pierd cu firea… și că găsesc mereu soluții…
Azi e despre Marina Pretuleac, o basarabeancă din Hâncești care s-a născut și a crescut „în cel mai frumos sătuc, Dancu”, dar pe care l-a părăsit pentru a se stabili la Paris. „Aveam 19 ani pe atunci și cu tot dorul și dragostea față de părinți, neam și țară am plecat. Dar nu regret acest pas, pentru că doar așa am avut oportunitatea de a cunoaște o altă lume.”

În această „altă lume” câțiva ani mai târziu, în viața Marinei a intrat Melissa, un pui de om, care a pus totul pe stand bye. Dar nu pentru mult timp. După o pauză de doi ani, Marina s-a angajat la o bulangerie din apropierea casei. „Când treci zilnic pe lângă loculul, care îți lasă gura apă, astrele cumva se aliniază și într-o bună zi acel loc devine job-ul tău.” Știe el Universul ce știe! „Timp de patru ani mi-am început și mi-am terminat ziua cu zâmbetul pe buze. Nu pentru că asta îmi cerea angajatorul, ci pentru că asta stă în firea mea.”
După mai multe circumstanțe și întâmplări, Marina a decis să revină acasă. S-a întâmplat acum doi ani și din nou aceeași ușurință în decizii. Aventura a dura un an, după care Marina a revenit din nou la Paris, dar… „Nu regret nici o secundă această nouă schimbare. A fost momentul când m-am redescoperit pe mine ca personalitate din perspectiva provocărilor. În cazul meu, provocarea mea se numește domeniul beauty.” Marina are și o explicație aici: „Este important ca noi femeile să simțim ceia ce suntem – frumusețe”.


Norocul ei a fost să fie înțeleasă de familie, care a venit cu o doză în plus de curaj și energie.

„Pentru început am deschis o afacere cu produse cosmetice și parfumuri franceze Lambre! Apoi a urmat un curs individual pentru laminarea genelor și sprâncenelor. A fost momentul când am înțeles că anume asta mă reprezinta în totalitate! După mai multe perfecționări mi-am început activitatea.” La baza acestei idei stă și o dorință personală. „Sprâncenele mele blonde și foarte rare, practic invizibile… Eram la un pas de a apela la proceduri cum ar fi tatuaj, micropigmentare, dar dorința de a rămâne naturală m-a îndrăgostit de un produs marca Lambre. Este un serum care ajută la creșterea genelor și sprâncenelor. Eu le-am crescut și doar prin intermediul laminării am obținut naturalețea absolută, or, după mine, naturalețea este puterea de a fi femeie. Simplă, dar frumoasă! Am ajuns la ideea că asta vreau să fac din motiv că am combinat cele două activități ale mele – produsele de îngrijire (serumul minune de creștere a sprâncenelor) în combinație cu laminarea. Rezultatul? Unul de milioane! Azi deja primesc o plăcere enormă atunci când îmi văd clientele mulțumite de efect.

Naturalețea va fi mereu la modă!
Mamă, soție, femeie. Toate cer timp și energie. Orice femeie poate fi în adâncul ei una de succes. Tot ceea ce are de făcut este să își descopere puterea interioară, acea parte din ea care poate muta munții din loc. Femeia care știe ce vrea este puternică în interior, blândă, deschisă, atrăgătoare – în exterior. Mi-am dat seama că am evoluat mult în 2020 – afacere, absolventă a universității, permis de conducere. Spun să mulțumesc pentru asta! Sper ca 2021 să fie unul pe măsura așteptărilor – bogat în cliente, care doresc să-și pună în evidență frumusețea naturală!

Răspunsul Marinei la tradiționalele întrebări a lui Marcel Proust.
– Ce apreciezi cel mai mult la un om?
Sinceritatea, cultura.

– Care a fost cea mai mare nerealizare a ta?
Nu există pierdere sau nerealizare. Există efort și dorință! Dacă am pierdut ceva, înseamnă că nu-mi aparținea în totalitate!

– Care este culoarea si culoarea preferata?
Culoarea albă, floarea este rozmarinul!

Pentru rezervări și detalii o puteți contacta pe Marina la pagina https://www.facebook.com/laminaregenelorsprincenelor.marina
Sau la nr. de tel: 0766693771

Cu drag O FEMEIE DIN PARIS
Editor text: Daniela Borodachi