Formula pentru bunăstare include mai mulți factori precum sănătatea, plăcerea, realizările personale și profesionale, armonia cu sine, stabilitatea financiară și alte caracteristici ale fiecărui individ.Astăzi vă voi povesti despre beneficiile în urma practicării Yoga și Pilates pentru sănătatea noastră. Ambele forme de practică implică curățirea minții și corpului și veți înțelege fizic legătura dintre relaxare și mișcare.

În timp ce Yoga se concentrează, în primul rând, pe relaxare dintr-o perspectivă conștientă, spirituală și meditativă, Pilates se concentrează pe relaxare la nivel fizic. Pilatesul descrie asemenea întărirea mușchilor mici stabilizatori, astfel încât să fiți mai puțin predispuși la supra-întindere.

Dacă Pranayama implică mișcarea energiei prin corp, Pilatesul respiră și se concentrează pe conștientizarea dinamicii spațiului pulmonar.

Dar știm noi cum să respirăm corect?
Devenind conștienți de respirația noastră în timpul practicii acestor două metode Yoga și Pilates vom învăța să ne aflăm în momentul: AICI și ACUM, să combinăm practica exercițiilor fizice cu simțul trăirii în MOMENTUL PREZENT?

Alegeți un sport care vi se potrivește minții și corpului, creați disciplină și fiți conștienți Acum și Aici decât să vă pierdeți în gândurile despre viitor, ce sunt doar gânduri.

CU DRAG, O FEMEIE DIN PARIS
AUTOAREA – MĂRIOARA CHEPTENE
Vedeți mai jos linkul: https://www.facebook.com/profile.php?id=1178311825