Masajul facial. Multe femei știu de el, dar din păcate, foarte puține îl practică. Și e un mare păcat pentru că această tehnică rămâne nevalorificată, deși ascunde în sine un potențial enorm de tinerețe fără bătrânețe, atât de mult visat de noi toate. Ionela Banilean, moldoveanca ce are deschis un cabinet cosmetologic la Paris, are o experiență vastă în acest domeniu și vine cu mai multe detalii la subiect.⚜️Printre principalele beneficii ale masajului facial se numără:

☘️Efectul de lifting. Masajele faciale pot fi considerate un tratament de înfrumusețare naturală, deoarece stimulează producția de colagen și circulația sângelui. Astfel, este asigurată revigorarea tonusului mușchilor faciali, iar pielea devine mai fermă.

☘️Efectul anti-age. Masajul facial ajută la relaxarea mușchilor încordati și la reducerea ridurilor, ceea ce înseamnă că tenul va arăta mult mai tânăr. În plus, ședințele regulate de masaj facial și folosirea unei creme hidratante încetinesc procesul de formare a ridurilor.

☘️Îmbunătățește circulația sângelui. Oboseala, lipsa somnului și chiar produsele cosmetice pot afecta circulația sângelui la nivelul tenului. Acesta poate căpăta un aspect palid. Masajul facial stimuleaza sistemul limfatic care se afla sub piele și crește fluxul de sânge oxigenat și nutrienții necesari pentru un ten sănătos.

☘️Ameliorează problemele tenului, precum acneea sau rozaceea. Așa cum am spus anterior, masajul facial îmbunătățește circulația sângelui și sporește vindecarea pielii, ajută inclusiv la eliminarea toxinelor. Este totuși indicat ca ședințele de masaj să nu dureze mai mult de 10 minute, deoarece există riscul de răspândire a erupțiilor cutanate.

☘️Ajută la detoxifierea pielii. Ședințele regulate de masaj facial ajută la eliminarea toxinelor, prin stimularea ganglionilor limfatici din zona bărbiei și a mandibulei. Astfel, toxinele sunt elimintate mai rapid din corp.

☘️Previne apariția cearcănelor. Stresul, înaintarea în vârstă și lipsa somnului sunt doar câteva din cauzele care duc la apariția cearcănelor. Masajul facial este una din metodele care ajută la reducerea cearcănelor, prin eliminarea excesului de fluide care se adună în jurul ochilor.

☘️Ajută la curățarea tenului. Grație masajului facial sunt îndepărtate celulele moarte, contribuind astfel la exfolierea tenului. Pe lângă aceste beneficii, masajul facial este de ajutor și în ameliorarea durerilor de cap, a congestiilor nazale cauzate de alergii, dar și a stresului. Bineînțeles, pentru a te bucura de toate beneficii, este important să apelezi în mod periodic la masaje faciale cu efect de lifting.

☘️ Practic masajul facial lifting japonez Kobido, drenajul facial metoda Renata Franca, masajul cu Gua Sha și mini ventuze pe care le combin în o singură ședință pentru a obține cel mai bun rezultat

🔥 Ședința durează 50-60 min și costa 50€. Orar: Luni-vineri 8h-20h Sâmbătă 10h-14h Te aștept cu drag la cabinetul personal în Bezons ( la 15 min de la Defense cu T2, Pont de Bezons).

Serviciile mele sunt destinate doar femeilor 🌹 Mai multe detalii poți afla pe: www.massagepourelle.fr , pe pagina Instagram https://instagram.com/massage_pour_elle?utm_medium=copy_link.” Personal, merg la cabinetul Ionelei Banilean pentru astfel de servicii și vreau să zic că primele rezultate nu s-au lăsat mult așteptat. După fiecare ședință îmi simt tenul mai curat, mai tânăr, mai pur. Dacă vrei să ai același feeling, contacteaz-o pe Ionela sau scrie-i. Vei fi încântată să devii clienta ei.Dragă mea, daca inca nu esti membra te invit cu drag în familia noastră 🤎

Prin completarea acestui acord, vei primi confirmare de aderare la organizatia HELP EUROPE ce a fost inregistrata in Franta.
Organizatia cuprinde toate activitatile platformei ofemeie.com si are drept ca obietive
⚜️încetarea violenței împotriva femeilor;
⚜️combaterea stereotipurilor de gen;
⚜️asigurarea unei participări egale a femeilor și a bărbaților în diferite sectoare ale economiei;
⚜️eliminarea diferenței de remunerare între femei și bărbați;
⚜️eliminarea discrepanțelor de gen în ceea ce privește asumarea responsabilităților familiale și atingerea echilibrului de gen în procesul decizional și în politică.
⚜️asistenta pentru familiile, care suferă în urma despărțirilor din cauza emigrației.
⚜️sensibilizarea și implicarea diasporei în diferite proiecte sociale și educative pentru sporirea nivelului de trai în Moldova, dar și dezvoltarea spiritului civic.
Toate fiind, Drepturi fundamentale ale omului.