Oare câți dintre noi, cei care azi facem parte din diasporă, după ce am activat în companii străine, ne-am prins la ideea că ce fain ar fi dacă am avea și acasă în Moldova posibilitatea de a lucra într-un mediu unde accentul este pus pe cultura și mediul în care lucrează angajații, într-o egală măsură în care o fac cei din afară.De exemplu, să mergi în vacanță dacă ești obosit, sau accentul să fie pus pe tine ca persoană și nu doar pe serviciile pe care le oferi companiei? Deși sună de domeniul fantasticului, Mixbook este exact compania de care vă vorbesc.

Ce este Mixbook? De facto, Mixbook este o companie care vinde amintiri. Este vorba de cărți personalizate cu fotografii, unde clienții își pot folosi creativitatea pentru a elabora albumul perfect, ajutându-i să-și amintească de cele mai importante momente din viața lor. De jure, este compania IT care construiește relații de prietenie cu propriii angajații. Misiunea ei este de a aduna oameni care cred și merg în aceeași direcție. Cu sediul principal în SUA, Mixbook a deschis o filială în Moldova acum șase ani. Între timp, a evoluat de la șapte la peste 20 de ingineri și continuă să crească, adunând în echipă sa nu doar profesioniști, dotați cu abilități software avansate, dar și cu inteligență emoțională. În Moldova, Mixbook angajează în mare parte ingineri și este cunoscută precum o companie de IT.

Echipa de developers/seniori este în continuă creștere, iar însăși scopul companiei e unul profund, ținând de adevăratele valori umane. Care este legătura/impactul direct, pe care îl au inginerii Mixbook Moldova asupra produsului software? Aceasta se face prin prisma consumatorilor. De ce oamenii fac albumuri? Pentru a memora un eveniment drag. Photobook-ul marchează evenimentele din viață, făcând ca emoțiile să fie imortalizate, or, noi toți suntem oameni și trăim din emoții. Rolul inginerului Mixbook este de a lucra asupra obiectivelor produsului. De exemplu, sarcina lui este ca orice fotografie să fie îmbunătățită prin intermediul anumitor filtre, iar modelarea albumului să fie mult mai simplă etc. Mai multe informații despre Mixbook puteți afla dacă accesați site-ul https://www.mixbook.com/ sau pagina de facebook https://www.facebook.com/mixbookmoldova

 

Suntem fericiți că o companie de o asemenea anvergură a decis să se alăture galei O femeie 2021, în calitate de sponsor. Îi mulțumim și îi dorim ca companiei Mixbook să i se alăture cât mai mulți entuziaști care vor aduce o adevărată valoare. Reamintim că evenimentul Gala „O femeie din Paris 2021” va avea loc pe data de 11.11.2021, pentru a sărbători un an de activitate de la lansarea acestei platforme. Vă invităm cu drag, să sărbătorim împreună, în incinta castelului de Santeny, într-o ambianță de basm.

 

Mai multe detalii despre eveniment găsiți accesând acest link https://gala.ofemeie.com/