Înființată în 2010 de către Vlad Musteață, Proimobil este compania care s-a dezvoltat constant, câștigând astfel reputația celei mai de top companii în domeniul imobiliar din Moldova.

Know how-ul cu care s-a făcut și mai reparcată pe piață, a fost faptul că Proimobil e una dintre primele companii din segmentul imobiliar, care s-a angajat să ofere clienților tot spectrul de servicii de la evaluare, selectare și promovare a ofertelor imobiliare, până la consultare juridică, fiscală și pregătirea actelor.

Echipa, un amalgam de oameni pasionați de domeniul imobiliar, cam 400 la număr toți acreditați și instruiți (fără excepții) este unită prin dorinţa comună de a face lucrurile altfel, acasă în Moldova și ambiționată să ofere cele mai bune servicii, respect şi încredere cumpărătorilor. Este mereu la îndemâna clienților să ofere condiții speciale de ipotecă de la toate băncile din Republica Moldova, Datorită dedicației și profesionalismului, azi Proimobil are la activ mii de tranzacții încheiate și tot atâția clienți mulțumiți.

Cât de mult înseamnă pentru o companie de succes cu sediul în Moldova noțiunea de diasporă și diaspora în sine? Diaspora cuprinde un număr foarte mare de oameni care au plecat cândva de acasă, în căutarea unei viațe mai bune. Mulți dintre ei se întorc, sau vor să se întoarcă. Pentru unii, cumpărarea unui imobil reprezintă o decizie pe viață. Pentru alții, o oportunitate frumoasă de a-și lansa propria afacere, acasă, în Moldova. Aici, e de responsabilitatea companiei de a le oferim acel mediu în care să se simtă din nou acasă. Oricare n-ar fi profilul clientului, scopul companiei este de a fi un partener de încredere, un consilier avizat și, nu în ultimul rând, un prieten.

Abordarea personalizată – cheia către inima cumpărătorului! „Pentru început, vrem să te cunoaștem și să îți aflăm povestea. După care ne vom angaja să îți oferim cele mai personalizate soluții, ținând cont de necesitățile tale. Te vom sprijini pe tot parcursul procesului de vânzare sau de achiziție, fără efort și complet transparent, de la început până la sfârșit. Chiar și în această perioadă influențată de efectele pandemiei Covid-19, serviciile noastre sunt accesibile și eficiente” spune fiecare agent care poartă insigna Proimobil.

Dacă îți dorești mai multe detalii, ești așteptat în oficiul din Chișinău, pe str. Mihai Eminescu, 52. Cele mai actuale oferte pot fi găsite pe http://www.proimobil.mdun e-mail pe office@proimobil.md, sau consultă un agent la +373 78 088 886
Vizitează pagina de Instragram @proimobil.md
Facebook: https://www.facebook.com/proimobil.md/

Reamintim că evenimentul Gala „O femeie din Paris 2021” va avea loc pe data de 11.11.2021, pentru a sărbători un an de activitate de la lansarea acestei platforme. Vă invităm cu drag, să sărbătorim împreună, în incinta castelului de Santeny, într-o ambianță de basm. Detalii despre eveniment le găsești aici  https://gala.ofemeie.com/