Parisul este un oraș al inimilor îndrăgostite și al viselor care se împlinesc. Ajungând aici, simți imediat o atmosferă de romantism. Acesta este și cazul Nataliei Gultur, care a venit în orașul iubirii într-o mică vacanță și au trecut de atunci 7 ani, pentru că și-a găsit marea dragoste!

Astăzi încă o femeie deosebită se alătură comunității  „O femeie din Paris” care ne va povesti cum a reușit să pună pe roate o afacere în Paris.
“Am copilărit în satul Hârbovât, orașul Călărași până în clasa 8-a, un sătuc mic, liniștit, cu oameni buni la suflet și o mănăstire foarte vestită. Apoi am absolvit liceul Petru Zadnipru din Chișinău și Institutul Internațional de management, specialitatea Contabilitate, dar nu am profesat niciodată în acest domeniu, tot timpul eram atrasă mai mult de artă și design decât de cifre.”

“Parisul i-a schimbat viața radical”
În Paris, Natalia a venit într-o mică vacanță, dar Dumnezeu a avut planuri speciale pentru ea: “Mi-am întâlnit marea iubire și într-un moment a trebuit să-mi schimb viața radical, lăsând acasă totul și împreună am pornit spre a ne construi propria fericire.“
În cei 7 ani de când locuiește în Paris a devenit mamă de 2 ori, fapt ce a făcut-o să-și descopere zi de zi rolul de mamă, parteneră, soție și antreprenoare de succes. Chiar dacă acest drum nu a fost deloc ușor, Natalia a reușit să facă un echilibru între aceste roluri.


Mama i-a transmis pasiunea pentru draperii și accesorii textile! 
“Când m-am mutat în Paris lăsasem acasă familia și afacerea ce o începuse mama de peste 20 de ani, realizarea draperiilor și accesoriilor textile.
Mama ne-a transmis pasiunea ei mie, dar și surorii mele care acum gestionează unul din cele mai frumoase showroom-uri din Chișinău, iar eu mi-am continuat acest vis în Paris.”
Natalia creează perdele și draperii la comandă, având o gamă largă de stofe și accesorii. De-a lungul timpului, a vizitat diverse expoziții din Paris, de design interior pentru a înțelege mai bine care sunt preferințele parizienilor, dar și pentru a se adapta ușor multitudinii de stiluri și culturi.

“Este o plăcere enormă pentru mine când fac cunoștință cu oameni noi și casele lor amenajate în stiluri diferite. Încerc să redau într-o locuință o atmosferă plăcută, prin alegerea culorilor potrivite, a calității stofei și a modelului care va pune în valoare interiorul respectiv. Eu consider că “acasă” trebuie să existe armonie în tot, de la mobila confortabilă, la volumul de lumină care pătrunde și culorile care te înconjoară zi de zi.“
Natalia Gultur este femeia care și-a găsit vocația. Munca pe care o face zi de zi îi dă o satisfacție enormă. Un domeniu în care poți avansa continuu, fiind mereu la curent cu ultimele tendințe.

Pe viitor, Natalia planifică să-și extindă afacerea bucurându-și clienții cu noi obiecte decorative care se vor combina perfect între ele.
Descoperiți profilul și creațiile Nataliei în link-urile de mai jos:
https://www.instagram.com/rideaux_design_paris/
https://www.facebook.com/draperii.lacomanda.1

Orice femeie trebuie să-și asculte vocea interioară și să-și găsească meseria care o va face cu adevărat împlinită!
“Nu e ușor fiind în diasporă să te afirmi și să crești profesional, fiindcă apar multe impedimente, dar m-am convins că doar făcând ceea ce îți place și cu suflet poți să reușești, și orice femeie trebuie să-și asculte vocea interioară și să-și găsească meseria care o va face cu adevărat împlinită. Să nu vă fie frică să riscați pentru că doar riscând puteți fi fericite și asta la mine a fost valabil.“

Răspunsurile Nataliei la întrebările lui Marcel Proust:– Ce este femeia?

Sinceritatea și bunătatea oferită fără a cere ceva în schimb, dar este foarte rar să întâlnești așa oameni.
– Cea mai mare pierdere sau nerealizare?
În timp mi-am dat seama că cele mai mari pierderi din viața mea au devenit cele mai mari câștiguri și aici mă refer la oameni.
– Culoarea și floarea preferată?
Bleu, hortensia.

Cu drag: O FEMEIE din Paris
Editor text: Victoria Sanduta