Acest articol este un pic deosebit de restul și imediat explic de ce! Este despre o femeie de valoare, pe care am descoperit-o datorită unei prietenii frumoase. Cu alte cuvinte, acest articol a apărut datorită implicării Camelia Galu, stabilită la Londra, care și-a promovat prietena, „pentru că merită”, vorba ei. Este oare deosebită această prietenă? Să vedem.

„Mă numesc Rostaș Camelia Maria, sunt timișoreancă și până la majorat, România mi-a legănat visurile și mi-a întărit convingerile că totul stă în puterea noastră, dorință să fie! Când aveam 18 ani am venit la Paris, unde era, de ani buni, stabilită mama mea. Și-am rămas. Lângă mama, iar mai târziu, lângă omul care a devenit jumătatea mea și împreună cu care creștem doi copii minunați.
Rădăcinile, însă, nu le-am uitat. Pentru că asta e ceva ce nu se ștrerge așa ușor. În 2016, din dragoste pentru țara din care am plecat și din plăcere pentru gastronomia pe care am lăsat-o acasă și nu am mai găsit-o nicăieri în altă parte, am început să pregătesc bucate tradiționale. Pentru cei dragi, dar și la comandă!


Gătesc! Cu drag! Și această plăcere nu mă obosește, ci dimpotrivă mă încarcă cu energie! Gătesc pentru familie! Pentru prieteni! Pentru clienți! Pentru români și nu numai… Îmi place să accept orice fel de provocări culinare, iar apoi să savurez plăcerea pe care o citesc în ochii celor care gustă din bucatele mele. E un soi de terpaie pentru mine. Chiar dacă pentru asta înseamnă să dorm doar câteva ore pe noapte. Am cea mai minunată familie care mă susține. E soțul meu, e mama mea, sunt cele mai apropiate prietene care îmi știu toate momentele de bucurie, dar și cele de supra oboseală.
Nu mă opresc aici! Îmi doresc să îi îndrăgostesc și pe străini de deliciile noastre culinare. Și asta îmi va reușit într-o zi. Cu certitudine!”
Suntem de părere că deja i-a reușit când pe 1 decembrie 2019, de Ziua Națională a României a delectat pe toată lumea prezentă la un eveniment cultural în inima Franței cu bunătăți tradiționale românești: mici, sarmale, mămăliguță, tocăniță, cozonac, poale-n brâu, fursecuri și alte bunătăți tradiționale românești.

Aici puteți vedea pagina si deliciile mele:
Camy-Delice:
https://www.facebook.com/camydelice.kurtoskalacs.5

Răspunsurile Cameliei la cele 3 întrebări ale lui Marcel Proust.
-Ce i-ai spune lui Dumnezeu, dacă l-ai întâlni într-o zi?
Îi voi mulțumi toată viața pentru tot ce am.
– Care este pasărea ta preferată?
Rândunica.
– Cel mai mare defect?
Sunt perfecționistă. În tot și în toate.

Cu drag : O FEMEIE DIN PARIS
Editor text: Daniela Borodachi