Poveștile femeilor care ajung pe această pagină au ecou! Ceea ce bucură și mai mult este faptul că nu doar femeile noastre citesc și se inspiră, ci și româncele stabilite în Franța au găsit prețioasă această pagină și sunt gata să ne povestească propriile istorii. Pentru că orice istorisire este minunată și merită să fie făcută publică! Protagonista acestui articol este GabriEla Gãlie.

S-a născut la Târgoviște – Dâmbovița, România dar soarta a făcut ca acum zece ani să se stabilească la Paris!
„În timpul studenției, pe lângă facultatea de Inginerie Energetică am făcut și un banal curs de coafeză și frizeriță. De ce banal? Pentru că niciodată nu m-am gândit că anume această banalitate îmi va schimba cursul vieții. Apropo, la fel de banale pot părea pentru unii și relațiile legate pe internet. În ce mă privește, între mine și soțul meu deși ne despărțeau două ecrane peste 2 mii de kilometri, a fost o „chimie” adevărată, care m-a făcut să îl urmez până la capătul lumii, mai exact până la Paris.

Și cum ziceam, acel curs făcut mai degrabă pentru bifă, azi mi-a adus reputația de hair-stylist! Să zic că mi-a fost foarte greu la început, înseamnă să nu zic nimic. Mă deplasam la cliente cu transportul public și căram greutăți după mine! Dar! Fiecare pas făcut și-a meritat efortul, pentru că doar așa am reușit să mă fac cunoscută! Chiar dacă aveam deja notorietate în rândul româncelor din zona pariziană, nu m-am oprit!

Vedeți pagina:
https://www.facebook.com/gabrielagalie89/
Următorul pas a fost să devin hair-stylist antreprenor, să lucrez doar cu românce, să îmi deschid propriul salon amenajat astfel ca clientele mele se simtă ca acasă în România! De doi ani am intrat în comunitatea de stiliști din România, alături de Jully Cornea, o persoană minunată, care m-a ajutat să avansez extrem de mult în meseria mea, să diversific gama de servicii și să adopt tehnici noi!”
Gabriela pune suflet și pasiune în munca sa. E în continuă perfecționare, iar acest lucru își spune cuvântul datorită numărului tot mai mare de cliente care îi calcă pragul salonului. „E tot mai greu să găsesc timp pentru mine, dar o am alătur pe mama mea care mă ajută cu fetele și este soțul care are încredere în orice pornire profesională a mea! Sunt mândră de ei! Sunt mândră de meseria mea! Sunt mândră de mine, de ambiția de a avansa, de a crește, de a deveni tot mai bună și mă rog lui Dumnezeu să mă îndrume corect fiecare următor pas.”

Răspunsurile Gabrielei la cele 3 întrebări ale lui Marcel Proust :
– Dacă l-ai întâlni pe Dumnezeu, ce i-ai spune?
Îi voi mulțumi lui Dumnezeu pentru binecuvântările lui, pentru tot ce mi-a dăruit și ce mi-a pregătit în această viață!
– Pasărea preferată ?
Pasarea Phoenix
– Principalul defect ?
Sunt prea bună cu cei care nu o merită. dar și prea încăpățânată!

O FEMEIE DIN PARIS , îți dorește succes, curaj și perseverență!
Editor text : Daniela Borodachi