Promit s-aducă nu doar muzică de calitate, ci și un strop din atmosferă de „acasă”, care nouă celor din diasporă ne cam lipsește… Dar, spun c-au pregătit și multă muzică franceză, în tonul sărbătorii organizate.Cine sunt? Veaceslav Ștefăneț și Dorin Buldumea, cei care au creat orchestra Moldovlaska, adunând în jurul lor instrumentiști desăvârșiți și Oameni cu literă mare. Tot ei sunt unii dintre primii care nu doar au salutat ideea organizării Galei O femeie din Paris 2021, ci și s-au alăturat cu mult drag la evenimentul în sine.

I-am urmărit cu drag încă de la începuturi, în 2017 când au ieșit în vizorul publicului larg, cu un mod inedit de a transmite folclorul autentic într-o manieră modernă, dar fără a renunța la propria amprentă.

Și știți ce le-am mai reușit? Să atragă generația tânără, or, petrecerile, concertele private, spectacolele etc., la care este invitată orechestra au devenit o normalitate pentru ei. Au în repertoriu sute de melodii, multe dintre ele creații proprii. Și dacă-i întrebăm care sunt cele cerute la bis de spectatori, recunosc să sunt foarte multe: Suita „Moment de primavară”, „Ca pe prispă, „Haiduceasca”, „De joc” etc.Reamintim că evenimentul Gala „O femeie din Paris 2021” va avea loc pe data de 11.11.2021, pentru a sărbători un an de activitate de la lansarea acestei platforme. Vă invităm cu drag, să sărbătorim împreună, în incinta castelului de Santeny, într-o ambianță de basm. Detalii despre eveniment le găsești aici  https://gala.ofemeie.com/