Dragi femei,
cu bucurie în suflet vă anunț că rata de înregistrare în doar două zile la evenimentul online „Cum să creăm o relație de cuplu sănătoasă?” este una fantastică. Acest fapt mă duce la gândul că fiecare dintre femeile înscrise a conștientizat importanța acestui subiect, concluzie ce mă face extrem de mândră şi fericită de voi.


Organizația AO „Help” prin serviciul său lansat în Franța, Linia Roșie, în parteneriat cu Ofemeie.com și Ambasada Republicii Moldova în Franţa / Ambassade de Moldavie en France/: va propune Seminarul ,,Cum să creăm o relație de cuplu sănătoasa’’, în cadrul proiectului – ,,noi șanse pentru femei speranțe”, care se va desfasura în perioada 5 februarie – 30 aprilie 2022 cu 4 sedințe Online și 2 Offline la Paris și Nice.
—————————––————————————————-
Proiectul „ este finanțat de către Coaliția Națională „Viața fără Violență în Familie” și este implementat printr-un parteneriat cu Asociația pentru Relații Comunitare (ARC), România. Programul de Combatere a Violenței Domestice în Moldova este susținut cu fondurile Fundației Oak.
Găsești linkul de înregistrare în articolul de mai jos: