Organizația AO „Help” prin serviciul său lansat în Franța, Linia Roșie, în parteneriat cu Ofemeie.com și Ambasada Republicii Moldova în Franţa / Ambassade de Moldavie en France: va propune Seminarul ,,Cum sa cream o relatie de cuplu sanatoasa’’,  în cadrul proiectului – ,,noi șanse pentru femei speranțe”, care se va desfasura în perioada 5 februarie – 30 aprilie 2022 cu 4 sedințe Online și 2 Offline la Paris și Nice.


Seminarele vor pune accent pe dezvoltarea personală și sunt o ocazie bună de a vă conecta la comunitatea de femei din diaspora. Facilitatoarele seminarelor sunt Victoria Captari și Viorica Bucșa, cu o experiență vastă în acest domeniu, care vă vor introduce în subiecte și vor avea o abordare individuală.
Vom aborda urmatoarele subiecte:
– Strategii si tehnici de comunicare eficienta pentru echilibru in relatie.
– Rolul conceptului de personalitate in crearea unei relatii sanatoase.
Daca ai intre 22 si 45 de ani  te regasesti în diaspora, Moldova sau România accesează linkul de înregistrare si vei fi contactat de echipa noastră. http://shorturl.at/oDFZ2
Pentru orice întrebare ne puteți contacta la 06 58 03 35 47 sau aohelpmail@gmail.com.
Locurile sunt lumitate
,,Primul venit – primul servit ‘’
Beneficiari – 150 femei
Semeniarul este gratuit.


Proiectul „ este finanțat de către Coaliția Națională ”Viața fără violență în familie”  și este implementat printr-un parteneriat cu Asociația pentru Relații Comunitare  (ARC), România. Programul de Combatere a Violenței Domestice în Moldova este susținut cu fondurile Fundației Oak.


Draga femeie, dacă ai nevoie de ajutor, te afli în diasporă și ești victima violenței domestice, ne poți contacta în fiecare zi de LUNI, ora 9:00 -12:00 și in cazuri de urgentă la orce oră, 06 49 58 73 50 ☎️☎️ stopviolenta.franta@gmail.com. 💜 sau pe pagina noastră Linia Roșie.
⚜️Ne găsești pe Instagram
⚜️Pe situl : www.Ofemeie.com
⚜️Ne poți susține cu o donație aici : https://gofund.me/f1e20379
⚜️ Scrie-ne un mesaj, iar comunitatea noastră va putea cunoaște și istoria Ta.

Cu recunoștință: Viorica Țîmbalari