Și-a descoperit talentul pentru decor și aranjamente florale, relativ, recent. Dar de atunci nimeni și nimic nu o poate opri. Experimentează, crează și se îmbunătățește de la o zi la alta. Numărul de clienți mulțumiți crește și asta e ceva firesc, dacă e să ne uităm la ceea ce face Adriana Muntean.


Adriana, înainte să ne povestești despre pasiunea ta, spune-ne câteva cuvinte despre tine.

Mă numesc Adriana Muntean, sunt din Târgu-Mureș, am 32 de ani, dintre care ultimii 12 îi trăiesc în diasporă. Soțul a fost primul care a „spart gheața” venind în Franța. Eu l-am urmat abia după ce am terminat studiile acasă. Tot pe scurt despre mine – iubesc marea, natura și tot ce a lăsat Dumnezeu. Sunt o persoană veselă, credincioasă, sensibilă…

Când ți-ai descoperit pasiunea?

În urmă cu doi ani. Până la asta nici n-am bănuit faptul că aranjamentele florale, decorul, tablourile cu licheni stabilizați etc., îți pot crea acea stare inconfundabilă de bine în procesul de creație. Un lucru e cert – sunt tot mai pasionată de ceea ce fac și-s într-o continuă perfecționare.

 

Cum rămâne cu timpul tău liber?

Adevărul e că am tot mai puțin timp liber pentru mine. În schimb, tot mai multă susținere din partea soțului. Și asta e ceva minunat care ne întărește familia. El mă sprijină – îmi realizează cutiile pentru flori, ramele pentru tablouri vegetale cu licheni naturali și face livrări.

 

Și motivația…?

Motivația oricărei mame sunt copiii ei, indiferent care ar fi domeniul ei de activitate. Sunt și eu mamă a doi băieții minunați – Dominic de cinci ani și Nicolas de doi.

 

Adriana care sunt țelurile și ambițiile tale?

Țeluri și ambiții am mereu multe, dar scopul e unul – să ajung până la final și să obțin tot ce-mi doresc. Și asta e absolut normal.

 

 

Care este mesajul tău pentru femeile acestei comunități?

Nu există nu pot. Există nu vreau pentru femeile care nu fac parte din categoria luptătoarelor.

Răspunsurile Adrianei la întrebările lui Marcel Proust.
Ce este femeia pentru tine?
O eroină.

Care este calitatea pe care o admiri la oameni?
Sinceritatea.

Care a fost cea mai mare pierdere sau nerealizare a ta?
Cea mai mare pierdere a fost faptul că nu am început mai devreme această afacere de care sunt îndrăgostită iremediabil.

Culoarea și florile preferare
Culoarea preferată este roz, iar florile preferate sunt hortensiile.

Adriana îți dăm dreptate atunci când spui că regretul tău este acela de a-ți descoperi abia acum pasiunea. Continuă să creezi, continuă să te dezvolți, continuă să-i bucuri pe alții cu creațiile tale. 

Dragă femeie, lucrările Adrianei te așteaptă. Le poți comanda accesând pagina 

https://www.facebook.com/hancu.adriana

 

Cu drag, echipa „O femeie din Paris”

Redactor text: Daniela Borodachi