Din dragostea față de voi, Din pasiunea pentru viață.. Am dat naștere acestui proiect, asemeni unui copil, care a descoperit această lume, cu bune și mai puțin bune. Iar, la un an de aniversare, avem ceva de spus… 

Platforma Ofemeie.com s-a transformat în cel mai mare suport pentru Diasporă. Și totul datorită vouă, dragi femei, care m-ați educat în fiecare zi, investind, timp, dragoste și pasiune. Dacă doriți să descoperiți cu adevărat ce prezintă această platformă ? Vă invităm cu drag, să sărbătorim împreună un an de activitate pe 11 noiembrie 2021, în cadrul castelului de Santeny. O ambianță de basm, ne va găzdui memoriile întregului an, vom trece în revistă performanțele din prezent și posibilitățile din viitor Vom prezenta echipa și ai noștri parteneri. Iar enigma serii o vor descoperi, doar unii, dar cu siguranță, o va cunoaște și fiecare în parte… Fiți cu ochii pe noi până pe 11 noiembrie!!!

Și pentru, că ne place să fim alături de voi, lansăm un concurs, cu două condiții simple:

1. Distribuiți această postare.

2. Menționați 2 persoane în comentarii.

Iar câștigătorul va primi o invitație, pentru 2 persoane la GALA OFEMEIE. Extragerea câștigătorului va fi pe 1 Noiembrie 💪 în Live, vezi detalii

 Reamintim ca Ofemeie.com este prima și cea mai mare platformă suport din Diasporă. Acest proiect social-cultural este destinat tuturor femeilor din Republica Moldova, cât și din România. Are un scop bine determinat în timp cu posibilitatea de-a se diversifica în dependență de cerințele Viitoarelor Generații. Cu pași mici, dar siguri putem influența educarea unei Națiuni active și consolidate. Cum ? Prin propriul nostru exemplu ! Asta încerc să fac eu, în comunitatea unde mă aflu, prin acțiuni clare și determinate, bazate pe unitate și implicare a cetățenilor spre dezvoltarea noastră și a viitoarelor generații. Ofemeie.com vine cu obiective clare de-a sprijini femeile în procesul lor de integrare în societatea străină dar și :

⚜️încetarea violenței împotriva femeilor;

⚜️combaterea stereotipurilor de gen;

⚜️asigurarea unei participări egale a femeilor și a bărbaților în diferite sectoare ale economiei;

⚜️eliminarea diferenței de remunerare între femei și bărbați;

⚜️eliminarea discrepanțelor de gen în ceea ce privește asumarea responsabilităților familiale și atingerea echilibrului de gen în procesul decizional și în politică.

⚜️asistenta pentru familiile, care suferă în urma despărțirilor din cauza emigrației.

⚜️sensibilizarea și implicarea diasporei în diferite proiecte sociale și educative pentru sporirea nivelului de trai în Moldova, dar și dezvoltarea spiritului civic.

Toate fiind, Drepturi fundamentale ale omului. Ofemeie.com are drept suport media revista online „O femeie din Paris”, prin intermediul căreia, punem în valoare Femeile Diasporei, publicând istoriile lor de succes și alte momente importante cu impact educațional și informațional. Acest proiect a fost apreciat și susținut în cadrul mai multor forumuri și întâlniri internaționale, de către parlamentari, europarlamentari, senatori, ambasade, dar și reprezentanți ai societății civile.

                                       

Și pe această cale ținem să le mulțumim tuturor pentru susținere și implicare. Cu                                               Drag și Recunoștință Fondatoarea Ofemeie.com Viorica Țîmbalari