Combaterea sărăciei în rândul copiilor în Republica MoldovaCred că trebuie de sporit considerabil mai multe investiţii naţionale în domeniul protecţiei sociale și sprijină eforturile statului de a urmări și monitoriza progresele înregistrate în vederea reducerii sărăciei.
Opt din zece familii sărace cu copii locuiesc în mediul rural. Riscul pentru copiii de la sate să fie săraci este de trei ori mai mare în raport cu cei de la orașe.
Copiii care nu reușesc să-și atingă întregul potențial nu pot contribui pe deplin la creșterea socială, politică și economică, iar cei care cresc în sărăcie sunt mai predispuşi la sărăcie atunci când vor deveni adulţi, perpetuând astfel un ciclu al sărăciei și dezavantajării.
Organizația Ao Help Moldova și Diaspora nu este indiferent fată de cei copii care nu au cele necesare pentru a intra în lumea cunoștințelor, de aceea organizam anulat campanii care speram noi, că diminuăm nivelul de sărăcie de acasă.
‼️‼️‼️Anunțam încheierea campaniei ,,Ghiozdanul călător” 2021 și găsiți mai jos un raport a muncii noastre comune.
✅ S-a donat 300 ghiozdane pline cu rechizite pentru copiii din diferite sate ale țării noastre. ( un ghiozdan a valorat aproximativ 30€ )
✅ Ghiozdanele au fost transportate prin intermediul conaționalului nostru Oleg Gudumac 🚘
✅ Parteneri și donatori : 👇
Toți voluntarii AO „Help” și membrii ai diasporei solidare . Plecăciuni ❤️
PS: vă rog nu vă supărați dacă nu sunteți menționați în aceasta postare, eu sunt cu gândul la fiecare dar suntem prea mulți ca să fie posibil menționarea a fiecărui în parte
Mulțumesc partenerilor media pentru mediatizarea campaniei 👇
Dacă doriți să ne susțineți în continuare vă rog să o faceți aici 🤝🤝🤝🤝🤝