Un Déjà Vu, pictat frumos pe pânză de textil . Probabil vă amintiți imaginar poveștile unor oameni frumoși, care v-au impresionat prin activitatea lor profesională și ați remarcat că sursa lor de inspirație și pasiune venea undeva din trecutul îndepărtat și anume din copilărie .

Victoria Codreanu, provine dintr-o familie minunată din comuna Ruseștii Noi, Ialoveni. Pasionată de lumea frumosului și mămică a două fetițe minunate. În 2003, decide să ia drumul străinătății, acceptând să facă parte din marea și frumoasa comunitate a femeilor puternice – Diaspora. Italia a fost prima ei țară, care a adoptat-o frumos timp de 16 ani, oferindu-i tot ce-a putut: tradiții, artă, cultură și noi experiențe. O legătură aparte între Victoria și Italia se datorește faptului, că a devenit mămică pentru a doua oară în această țară. Dar din cauza crizei economice, care se instala necruțător în toată Europa, a decis împreună cu familia să facă o schimbare, astfel încât de 3 ani buni se află la Londra. Un oraș carismatic, cu noi perspective și posibilități. Anume la Londra, protagonista noastră începe să desfășoare o activitate din lumea frumosului și artelor derivate. Este o activitate, care-i dă liniște și plăcere, realizând picturi pe stofe, diferite articole din piele, cum ar fi genți, haine, încălțăminte sau orice obiect, care ar putea fi personalizat .

Pictura murală, în deosebi camerele pentru copii cu tematici distractive, la fel fac parte din activitatea sa. Această pasiune o are din copilărie, chiar de la vârsta de 3 ani, când picta oriunde și pe orice prințese și castele. Era o lume a ei, plină de pasiune și dragoste, care a urmat-o pe tot parcursul vieții, până ce nu s-a transformat într-o activitate de suflet, ce-i aduce acea stare de împlinire și echilibru cu ea însăși.

Astfel la vârsta de 11 ani în paralel cu școala normală a frecventat școala de artă pentru copii „Șciusev” din Chișinău. Ca mai apoi, să înțeleagă , că pictura, face parte din viața ei, astfel hotărăște să-și continuie studiile în domeniul artelor, absolvind colegiul de artă „Alexandru Plamadeală”, după care, se înscrie și la facultatea de grafică și design a Universității „Ion Creangă ” Chișinău. Astăzi, având un copil la școală și lipsa unui job stabil, i-au dat posibilitatea să accorde din timpul său liber multă pasiune și dăruire activității sale. Își dorește să transforme această activitate într-o afacere frumoasă, la nivel de Brand și Nume, lucru foarte important pentru ea ca artist. La fel este pasionată de sport, îi place să aibă grijă de sănătatea ei fizică și mintală, or Victoria, ar fi Femeia Echilibrului și Armoniei. Iar de fiecare dată, când viața o expune la dificultăți și încercări, reușește să le depășească, datorită dragostei față de copiii ei, realizările și bucuriile lor. Femeia pentru Victoria este Arta Frumosului, este Creația, care la rându-i creează…

 

Mesajul ei transmis fiecărei femei în parte, ar fi: Fiți mândre…,

Fiți curajoase…,

Fiți mereu ambițioase…!!!

La întrebările lui Marcel Proust răspunde :

🌸Femeia este Începutul,

🌸Calitatea, care o admiră la oameni, ar fi Sinceritatea,

🌸În viață nu consideră, c-ar avea prea multe nerealizări, primind totul de la viață cu bune și cu rele, iar orice eșec la considerat drept o lecție de învățat.

🌸Floarea preferată este Crinul,

🌸Culoarea galbenă o inspiră cel mai mult, îi inspiră Speranță.

Dragă Victoria Codreanu, O Femeie din Paris îți dorește tot binele din lume, fii mereu în pas cu propria Chemare și Pasiune !!! Fii ecoul neauzit al tuturor șanselor !!! La mulți ani 

Cu Toată Considerația Ofemeie.com

Editor text – Olimpia Cebotari