Vouă ce asocieri vă apar când pronunțați Victoria Roşca …?
„Zâmbărele”?
,,Atelier Zâmbărele ”?
,,Oamenii Zâmbărele”?

Victoria este muza acestui weekend a comunității „O femeie din Paris”. E mai mult decât o muză, este o femeie de milioane…!
De facto, este cunoscută în mediul online ca și femeia influencer cu peste 100 mii de urmăritori pe Instagram (deși e supărată pe acest termen). Pe jure, este femeia care arată într-o manieră amuzantă toate bubele societății în care trăim, prin intermediul proiectului său Zâmbărele.
Noi am rugat-o să facă o pauză în iureșul vieții pe care-l trăiește și să ne ofere răspuns la câteva întrebări pentru comunitatea „O femeie din Paris”.
„De când mă știu sunt Victoria Roșca și vin dintr-un sat din Nisporeni. Voi trece direct la activitatea mea profesională care ține de administrarea unui teatru fondat de mine – Teatrul Popular. Am o trupă de cam 15 artiști, toți talentați – unul ca unul. Duc o pagină plină de scheciuri pline de realități – numită Zâmbărele. În rest, prefer ca oamenii să mă descopere singuri și tot ei să povestească despre mine activitatea pe care o practic. Asta în cazul în care merit să ajung în inima lor, desigur.”


Femeia pe care ne-am obișnuit să o vedem mereu în acțiune, indiferent că e la patru ace pentru o apariție publică, sau „în rol”, la întrebarea „cum reușește să aibă timp de ea și de carieră” a răspuns franc – asta îmi e meseria, indiferent că vorbesc despre teatru, actorie, vlogging, Orice persoană prinsă într-o activitate care o definește, mereu va găsi timp pentru sine. O femeie e bine, atunci când lucrurile în jurul ei se mișcă – când familia e bine, dar mai ales copiii.”
Peste greutăți a învățat-o să pășească cu capul ridicat „mama, care a trecut prin multe, dar care niciodată nu a dat mâinile în jos!” Profund respect pentru mamele noastre!

„Hobby? Să fac TikTok (Râde. Noi zicel că degeaba se amuză, pentru că are destul de mulți followeri atât de TikTok, dar mai ales pe Instagram). Răspunde într-un final „probabil să dorm”, dar noi știm că de fapt Victoria e mereu în euforia creației, de aceea, chiar și atunci când doarme este cu gândul la noi creații.
Cuvântul ei de motivație pentru femei este „iubește”. Iubește-te pe tine, iubește-ți aproapele, iubește ceea ce faci, iubește această viață și atunci Totul va fi Bine.
Dar voi ce părere aveți despre această femeie pe care noi o numim fabuloasă?

https://www.facebook.com/victoria.rosca1

Răspunsurile Victoriei la cele 3 întrebări ale lui Marcel Proust:
– Ce i-ai spune lui Dumnezeu dacă l-ai întâlni într-o zi?
Dacă m-aș întâlni cu Dumnezeu i-aș spune mulțumesc pentru părinți.
– În ce țară ai vrea să trăiești?
Acasă.
– Care este cel mai mare defect al tău?
Arat tuturor ce iubesc.

Editor text: Daniela Borodachi

Cu drag: O FEMEIE DIN PARIS