„DACĂ FEMEIA NU AR FI, NIMIC NU AR FI! FEMEIA E UN TOT ÎNTREG!”

Ludmila Bulgari , originară din comuna Coșnița , raionul Dubăsari. 🇲🇩 Este în Franța de 10 ani. E mamă a 4 copii, dintre care doi sunt născuți în Moldova și alți doi în Franța. ❣️
Înainte de a emigra era sigură că nimic și niciodată nu o va despărți de patria ei. Avea 29 de ani când a părăsit Moldova pentru un viitor mai sigur pentru copiii săi, deși se descurcau bine în țară. „Nu pot să zic că era așa de greu. Eram căsătorită, aveam căsuța noastră, copii, un serviciu bun, onest cu care mă mândream și nu puteam să las așa ușor tot ce am construit… cei 2 ani în Colegiul de Poliție, apoi Academia de Poliție, 10 ani de serviciu în cadrul M.A.I., totul a jucat un rol important pe balansoarul meu, doar că, din motive personale, decizia de a schimba ceva în folosul viitorului a luat mai multe puncte și a trebuit să emigrăm!”
De la început Franța i s-a dat foarte greu tinerei familii. „Am început totul absolut de la zero, dar niciodată nu mi-a fost frică de asta. Am știut că o să mă descurc… Norocul meu a fost că pe lângă Academia de poliție am avut mai multe pasiuni. Făcusem cursuri individuale de make-up, apoi de manichiură, pasiunea de a face coafură, toate acestea m-au ajutat la început mult, pe urmă am absolvit un curs de Cosmetolog, apoi ca Dermopigmentist, Tatuator Cosmetic.
Mereu am avut scopul de a reuși, de a învinge, de a face ceva pentru ca să-mi îndeplinesc visele și asta fac și la moment. Am cabinet la domiciliu, unde lucrez cu mare drag si până în momentul de față.
Foarte mulți îmi dau mereu întrebarea, cum reușesc să am timp și de mine si de carieră și de copii, familie, casă etc… sinceră să fiu, nu știu. Am impresia că uneori pur și simplu o să cad de oboseală, dar nu o spun că vreau să mă plâng, nu, eu pot spune chiar cu mândrie că le reușesc pe toate, dar nu singură, am familia. Noi nu am avut parte de mare ajutor. Era un vis să am măcar pe mama alături și copiii duceau lipsa bunicilor, nu am avut rude, dar nici pe cineva care să ne ajute. Ne-am descurcat singuri, era o rușine să știe cineva de greutățile tale, dar și o putere că trebuie, anume pentru copii și viitorul lor, și acum pot să spun cu glas tare : Într-un fel, le-am reușit pe toate!
Motivația de a trece peste greutăți ?
„În primul rând eu am fost învățată că trebuie să am ce vreau, eu trebuie să fac ce mi-am pus în gând, nu pentru a arăta cuiva, ci mie însămi. Ador să experimentez și să caut mereu ceva nou, să fac pentru mine și cei dragi, îmi place să risc, să visez, mai am un hobby, așa mai ascuns pot să zic, pentru desen. Ador să proiectez tot ce ține de design, casă, asta la moment o folosesc doar pentru mine personal, dar nici nu zic hop, poate e tot un început de un nou proiect !
Ludmila Îndeamnă femeile ca „indiferent de vârstă și situație să știți că poate o femeia să fie puternică și să le reușească pe toate doar cu credință în propriile forțe. 🧚
                                                  Răspunsurile Ludmilei la cele 3 întrebări ale lui Proust : 👇
Atunci când îl vei întâlni pe Dumnezeu, ce o să-i spui ?
✍🏻Unii din noi și fără a trăi cu speranța de a-l vedea, îl au în suflet și la momente grele vorbesc cu Dumnezeu, eu nu o să cer minuni, doar să ne apere de tot răul, să avem sănătate , aș mai întreba dacă se poate să fie Lumea asta mai bună un pic ? În rest mulțumiri.
Locul unde ai vrea să trăiești ?
✍🏻Franța. Nu doar pentru că am reușit cu greu să fac și să am ce am acum ,doar sunt mai multe motive. Deși e bine acolo unde este Familia Mea !
Care este deviza ta?
✍🏻Nu mă tem să visez. Visele sunt un dar, un semn , pentru ele doar mergem înainte, în urma lor vine și puterea, curajul și succesul!



Fiți Femei de succes !!!Nu uitați să visați!! Orice vis devine realitate !
Cu drag, O FEMEIE DIN PARIS 💜
Editor text: Cojocaru Corina 👌