,,O femeie din Paris”, este mai mult decât povestea unei singure femei! Este femeia de peste tot, este mama, sora, bunica, prietena! Va fi povestea unei generații!
De data aceasta este vorba despre pasiuni și copilărie, despre copilul din noi! Și desigur despre copiii diasporei.

Din dragoste pentru copii și artă, pentru frumos și culoare, din dorința de a susține brandurile și designerii, a început o poveste. Povestea Colorful Fashion Days.

Am angrenat oameni iar alții mi s-au alăturat în frumoasa călătorie pe parcurs, în demersul către promovarea artiștilor artizani și industriilor creative. Pornind de la emisiunea de divertisment și lifestyle pe care o realizez la Radio , am pornit către o emisiune eveniment și am construit o ediție specială de 1 iunie ziua Copilului. Palatul Odeon Imperial Glamour aflat în inima Bucureștiului, a fost gazda emisiunii eveniment.
Copiii de toate categoriile de vârstă au fost alături în maratonul unei emisiuni dedicate lor!

Și pentru că oriunde în lume întâlnim comunitati frumoase de copii și adolescenți alături de,, O femeie din Paris „vreau să vă arăt comunitatea noastră din România și să călătorim măcar virtual cu sufletul. Avem copii din toată lumea România , Italia, Spania, Franța, Belgia în comunitatea Beatrice Fashion Community care reușește să adune oameni și copii pasionați din toate domeniile artistice.

Emisiunea eveniment a reunit 14 designeri și branduri, dar și foarte mulți copii și tineri, într-o poveste plina de culoare, un regal de frumusețe și bucurie. Printre cei invitați au fost :KidsCorner Clothing, Svetlana Karahan, BEATRICE LIANDA DESIGN
, Copatiliu, Rebeca Groza, Yabee Bijou & Timeea Anisia, MAVARO, Natani, CORY’S
, With You, Adis Effect by Adriana Mandreanu,
L’atelier Couture, Atelier Vintage, CHARLEROI By Diana Bisinicu.
,, O femeie din Paris „, pregătește surprize mari așadar fiți cu ochii pe noi 🌏

Evenimentul s-a bucurat de parteneri media Radio, TV, publicații diverse. Au fost alături de emisiune One TAKE pentru video, Radio Art FM, Famost, Babilon, News Național, Modernnews Italia, Tele 7 ABC. Casa de Producție Like You Records,UZPR și desigur noi,, O femeie din Paris ”!

Fotograful oficial al emisiunii CĂTĂLIN ANDREI , foto Assistant Iulian Redean și Horia Bodeanu.
Make-up și hairstyle au fost asigurate de Linda Beauty Future Salon, pentru ca minunatele domnișoare să fie adevărate păpuși.
Participanții au avut ocazia de a fi recompensați în cadrul emisiunii cu diplome și invitații la The Best Model of Europe 2021 la Lloret de Mar Spania, patron Rosario Stagno., directorul național Adriana Marchese iar coroana pentru cea mai bună imagine și performanta a fost asigurata de ADRIANA Ioniță accesorii.
Brand Ambasador Timeea Anisia Dinu a fost alături de echipa emisiunii eveniment, invitata special alături de Ada Maria Ileana Miss International România 2021.

Veți cunoaște povestea lor pe rând, a copiilor și tinerilor diasporei în articolele noastre și sper să vă alăturați și voi. Vino și tu să faci parte din comunitatea noastră a,, Copiilor diasporei ” și a poveștilor frumoase ce le vom scrie mai departe.
Beatrice Lianda Dinu